tisdag, maj 09, 2006

Varmt

Helt plötsligt så är det bara ben och tunna skor. Solbränd hud och gröna blad. Har suttit på takterassen och druckit ett glas vin.......behövde inte ens en filt! Men hallå, då är det väl sommar? Nej inte riktigt .....har inte sjungit "Den blomstertid nu kommer" än ....men jag övar lite på sommarlivet i kväll.

17 kommentarer:

Trucken sa...

Sommar är det när man kan sitta på balkongen sent på kvällen utan filt...och bara njuta av tillvaron eller något annat. I morgon är det kortbyxor på.

Jubbe sa...

Själv har jag njutit av ett glas martini biancpo framför datorn... var ut och lunch idag vilket var en lyx att kunna vara utomhus under ett par timmar. Gissa om jag njöt!!! :-D

londongirl sa...

Trucken: Ja då är det sommar. Bra val med kortbyxor i morgon....en massa solar på väderlekskartan och vi kommer ju vara ute flera timmar. :)

Jubbe: Vad skönt att du kom ut till slut! Instängd två dygn var det så? Hoppas din allergimedicin fortsätter hjälpa. Kram.

Gunnel sa...

Visst är det en försmak av somamren. Det är så skönt. Men hoppas det kommer ett litet bakslag med lite kyla så vi hinner njuta av alla blommorna som blommar nu. Jag vill ha lite vår innan sommaren är här

londongirl sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
londongirl sa...

Gunnel: Naturen har brutit ut i ett grönskande fyrverkeri och det går alldeles för fort nu. Man måste passa på att njuta!

Humlan sa...

Jag kan inte svara dig hos mig (blogger surar!)
Jo, när jag skrev mamma, så menade jag kattmamman, djur brukar ju lära sig av de vuxna, det som inte är medfött.

Ang blomman, gärna bild på både blomma och blad. Jag är ju själv bara nybörjare inom det släktet, men jag försöker gärna!

londongirl sa...

Humlan: Förstår att du menade KATTmamman! Hon har faktiskt lärt sina fem kattungar massor men hon missade nog att ge Tiffany lektioner om blommor...;-)
Trist när blogger surar. Ska försöka få iväg lite bilder till din mail.

danne sa...

låter såååååååååååååååååå skönt!

Rosvikstjejen sa...

Ja vi måste nog börja träna på Den blomstertid. Som barnen lät idag blir det mycket träning för att det ska låta något så när ok.
Jisses, hur kunde det bli så!
Tänker på dig o Anders o barnen imorgon o på lördag. love u

londongirl sa...

Danne: Javisst är det skönt! Äntligen kan man sitta ute på taket utan att frysa. Härligt.

Rosvik: Jag fattar inte hur de kunde låta så om man tänker på hur duktiga de egentligen är! Knasungar, de har i alla fall inte hamnat i målbrottet.
Eller??? ;-)

londongirl sa...

Rosvik: Tack än en gång! Love u 2.

Trucken sa...

Ja, just det ja! Den måste tränas in också. Och den sång som ettorna ska ha på avslutningen. TACK för att vi strök sångsamlingen!

londongirl sa...

Trucken: Vi kan väl slå ihop oss och träna? Visst är det härligt att det faktiskt är dags nu....snart är det sommarlov! Nedräkningen har börjat.

danne sa...

...att sitta på balkongen och dricka en läsk med sugrör... det är grejer! :-)

londongirl sa...

Danne: Om det är tillräckligt långt förstås :)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.