fredag, maj 12, 2006

Ord

I går möttes Göran Persson och Fredrik Reinfeldt i en TV duell. Jag sysslade med "trädgårdsarbete" i stället. Är det någon som såg den? Vem vann den? Kan tycka att det är lite intressant att se och höra ordueller mellan politiker oavsett hur deras program ser ut. Jag ser nog mer på själva framträdandet, mimik och ordval än lyssnar till vad de har att säga. Kanske för att man har hört det så många gånger förut och för att jag vet vad jag vill och inte vill rösta på redan. Men ordval är alltid spännande människor emellan. Ordval kan avgöra mycket positivt men även slå ut en relation. Nu ska jag packa och åka till Dalarna igen. Har märkt en sak om mig själv, förr kunde jag packa ner massor av "saker som jag kanske kommer att behöva". Nuförtiden reser jag med minimal packning. Fjäderlätt är den. Men den här gången får jag inte glömma hårborsten. HUR kan man bara göra det med all den här kalufsen?

15 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer ihåg en begravning när du kom i alldeles för mycket kläder,

Men bara hårborsten????

Är i tankarna med er imorron.

Systerkramar.

londongirl sa...

Syster yster: Ja den gången trodde jag att jag skulle frysa ihjäl. Ingen risk nu.

Ja, ja jag VEEEET....man kan glömma lite av varje....Måste brås på vår lilla mamma som glömde trosorna i Paris. Sådan mor sådan dotter.
Men för mig handlar det förstås om London....som vanligt så har den stan en speciell inverkan på mig. Vem sjutton kan hålla ordning på trosor och sånt då? KRAM tillbaka!

rosvikstjejen sa...

Du behöver inte hålla ordning på det. Jag finns där och gör det åt dig. Lilla trassel, vad bra att borsten kommer med. Kam har du ju inte!!!
Tänker på dig!!! Love u

Gunnel sa...

Borste??? Det var längesen :O)

Lyckliga Grodan sa...

för mig har det blivit tvärtom.. förr reste jag med ingenting i väskan.. nu unnar jag mig allt...utifall att..
konstigt.. för väldigt lite blir använt..

Batbut sa...

Hårborste är nog något som kan vara bra att ha.Ibland iaf *S*
Och vad gäller politikerna så orkar jag bara inte lyssna, för vad de säger i TV har inte ett smack med att göra vad som sedan händer i verkliga livet

danne sa...

Londongirl... jag går på din linje. helst av allt resa med bara handbagage. jag älskar att packa. just nu ligger jag i fält tre av fyra veckor så jag har fått lite träning. ;-) Vilken kalufs btw?

Det lät som du inte åkte till dalarna för att roa dig. Vad än som har hänt och vad än du ska göra så sänder jag en tanke till dig och familjen och hoppas ni har det bra. Kramar från Guatemala

Jubbe sa...

Själv låg jag hemma framför datorn å käkade en god calzone.

Tyvärr missade jag den totalt!

//J

Flaxa sa...

Nyss hemkommen från Bella bella Italy. Min nästa tripp blir nog till Siljansbygden. Är den bekant?
Hur som haver så tycket jag att jag hade stoppat ner lite lagom grejer i väskan till Rom. Naturligtvis så var det lite för mycket. Taskig hårborste hade jag också. Håret såg ut som svinto och sambon led. Men vadå..skapa mode för sjutton i en modestad som Rom.
Nåja, det var väl lite väl förmätet.

londongirl sa...

Rosviksdarling:Ja du har ju en viss träning i att hålla koll på allt omkring mig. :)

Gunnel: Ja vad ska man med såna till? ;)

Grodan: Jag har slutat släpa på allt sånt som ändå aldrig blir använt.

Battis: Hm...nej politiker talar och talar och sen ser verkligeheten ut på ett annat vis. Hårborsten VAR faktiskt bra att ha idag. ;)

londongirl sa...

Danne: Jag har också en himla vana att packa....men jag reser gärna med så lätt bagage som möjligt. Det innebär INTE att det är lika lätt när jag åker hem tex. från London och några dagars shopping. ;)
Idag var det begravning i Dalarna, en känslomässig utmattning. Skönt att komma hem och se att man har en kram från Guatemala :D KRAM tillbaka!

londongirl sa...

Jubbe: Mår du bra nu med tanke på allergin? Du missade säkert inget i den där TV duellen.

Flaxa: Välkommen hem! Men SVINTO?????
Då är du värre än mig! Chiao bella Flaxa! :O

Bloggblad sa...

Jag känner stor lust att lägga min röst på det parti som (och än stämmer det inte på nåt)INTE kastar skit på de andra och talar om hur dåliga dom är. Tänk om något enda parti la sin energi på att bli så bra själva att det räcker med att höra namnet, så vet man att de kommer att fixa allt...

londongirl sa...

Bloggblad: Ett sånt parti får vi nog vänta på eller hur?

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.