onsdag, maj 03, 2006

Debriefing

Idag har jag varit på kompostkurs och sen har jag tillbringat kvällen på en pub. Har tillsammans med P. försökt förstå det spel som pågår på min arbetsplats. Men jag begriper mig mer på kompostering just nu.

17 kommentarer:

Humlan sa...

Avancerat spel...?

Fria Foten sa...

Verkar vara mycket spel på gång bland kommunala och statliga organisationer. Har du som jag ett spel orsakat utav neddragning av budget. Har inte personalen bråkat innan så sätter sådant fart. Iaf på min arbetsplats...

Tankevågor sa...

Humlan: Jag har alltid tyckt att det är spännande med gruppdynamik. Men nu är det så mycket tjafs. Flera människor i min närhet mår dåligt av beslut som tas, inte bara jag. Har dessutom för mycket annat att tänka på med en begravning som ska planeras. :(

Flaxa: I skolans värld är det förstås alltid neddragningar. Här handlar det bland annat om brist på lyhördhet hos chefer. Det är trist när det påverkar relationerna till arbetskamraterna man haft länge. :(

Ilva sa...

battre med gruppdynamiken i komposten!

Lyckliga Grodan sa...

kompostkurs...*antecknar*..
det är något för mig det.. har tänkt skaffa kompost länge..men vet inte hur man gör med en sån..

är det svårt??

Tankevågor sa...

Ilva: Ja helt klart! :)

Grodan: Ja, du skulle varit med. Nej det är inte svårt....men det gäller att hitta en balans i den. Har en ute på ön. Kursen gick vi för att vi i min skola har börjat arbeta med kretslopp och mijötänk.

Fria Foten sa...

Just nu är jag lite lat. Det är bara hos dig och Bloggblad som jag hinner att hälsa på. Pluggar vid sidan av jobbet samt att jag håller på att ladda inför resan som jag ska göra till Rom efter helgen.
Gå in på min sida så får du se hur mitt vattendrag kan se ut utna vatten????
Viva la Roma!!

Tankevågor sa...

Flaxa: Har varit hos dig och spanat in "vem drog ur proppen fenomenet". Snacka om omväxlande utsikt! Ha det bra i Rom! Skulle också vilja vara någon annanstans än var jag är just nu. Men det är i alla fall soligt och varmt här i dalarna också. :)

danne sa...

londongirl. vad glad att du ändå är i sverige/europa. spelen här är i en helt annan liga. speciellt mellan män och kvinnor. jag har sällan älskat svenska kvinnor så mycket sen jag kom hit. just därför. ni är underbara! appropå inget liksom. ;-)

Tankevågor sa...

Danne: Klart vi är underbara! :D Förstår att det måste vara så annorlunda där....Appropå inget så ska jag gå omkring och känna mig underbar hela kvällen. ;)

danne sa...

:-) Just så londongirl, just så... ,-)

Anonym sa...

Ja du vad är det för spel som spelas? Säg till om ni kommer på något! Ses imorgon!

Tankevågor sa...

Rosvik: Vet inte hur vi ska reda ut det här. TRASSEL är bara förnamnet. Kram.

Anonym sa...

Nej vet du vad. Som jag sagt tidigare så kan trassel redas ut. Det är bara att ta en bredtandat kam. Det kan göra lite ont i början när trasslet är som värst men sedan blir det bara lättare och lättare.
Vi är utsända för att någon ska få öva. Eller så är det vi som ska öva. Du mer än jag.
Men vi löser det här. Trust me.
Love u

Tankevågor sa...

Rosviksdarling: JAHA....är det en kam som behövs?! ;-)
*Letar och letar.....varför har den här tjejen ingen KAM? *
Lav u 2

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.