torsdag, maj 25, 2006

FyndlådaTiffany hjälper till att packa lådor i Dalarna. Jag packar i lådorna och när jag är och hämtar mer saker så hittar jag henne där igen. Det är helt klart en rolig lek. Nu har det börja växa päls på den förut så renrakade magen. Ormbunken knaprar hon inte på för den är inte god alls, eftersom den inte är äkta vara.

30 kommentarer:

Gunnel sa...

När vi hade flyttkartonger hemma trodde Mysan, våran ena katt, att vi hade släpat hem ett tivoli. Jisses så kul hon hade.

Söt katt har du!!

Trucken sa...

Idag köpte jag en 4-kilos påse mat som de ska ha när jag seglar. På köpet skulle jag få ett katthus i papp, rosa och urfånigt. "Hem ljuva hem" stod det över dörren. Till försäljarens förvåning så vägrade jag ta emot det trots att hon tjatade. Det kändes inte riktigt som det var vår stil. Jag visste att en rejäl kartong är minst lika rolig vilket du har bevisat nu.

Trucken sa...

Glömde säga att hon ser lika vild och vacker ut som Isolde. Krama henne från mig!

londongirl sa...

Gunnel: Ja kartonger är hur roliga som helst. Visst är hon söt och hon börjar bli väldigt lik sin vackra mamma.

Trucken: Nej ett rosa papphus passar inte in i min bild av ert hem.
Ja vild är hon min lilla Trasseltass. ;)

Jubbe sa...

Önskar att jag kunde bli lika glad för flyttkartonger... hela mitt hem e fullt av dem just nu då min kombo e på väg att flytta ut

//J

Monica med yffen sa...

Hon är så fin. Varje gång du har en kattbild på din blogg dyker dottern upp bakom mig och ser. Och nu börjar tjatet igen. "En sån katt vill jag ha..." osv osv. :)

Anonym sa...

Förstår varför du numera reser med minimal packning,har ju sett hur det kan se ut när du är på hemväg, oj vilken packning.
Tiffany är jättesöt, synd att Linus är kastrerad, kunde blivit nåt stiligt,tycker syster som aldrig kommer i säng i tid.
Ärfligt????

danne sa...

Vicken grym katt. Vill ha.

Humlan sa...

Också jag blir alldeles kattsjuk (=vill ha!) när jag ser de underbara bilderna på vacker kattfröken... men om jag skaffar blir jag också kattsjuk (=allergi) så jag får nöja mig med att titta på bilder och att kela med någon som råkar komma i min väg (inte så hemskt allergisk, så jag kan klappa dem :-D )

londongirl sa...

Jubbe: Ja då vet du hur det är att leva kartongliv.

Monica: Så klart att dottern ska ha en sån. Det blir fler Trasseltassar i vinter efter samma mamma. Hälsa dottern det! Och hundvana är ju våra kattungar ;)

Anonyma Pyret: Jag ser just nu inget slut på allt packande....men jag vet att det finns ett nånstans....Pussa Linus från mig och krama min älsklingssvåger! ;-) ( min enda sådan)

Danne: Ja en sån här skulle du ha! Mjaaau! Kurr...kurr...

Humlan: Vad bra att du i alla fall kan klappa en och annan som kommer i din väg! Hoppas de kommer på något mot kattallergi snart. :)

Flaxa sa...

Jag instämmer med alla andra. Vilken goding. Vad är det för sort?

londongirl sa...

Flaxa: Hon är en Norsk Skogkatt. Mycket trevlig ras på många vis. Lite lodjur över det hela. Älskar att vara ute på ön och är duktiga trädklättrare. "Pratar" mjukt och kurrigt. Hon och hennes mamma (som ser likadan ut) är så mysiga. De är de första "riktiga" raskatter jag haft. Alla andra har varit allsköns härliga blandningar.Dessutom älskar de sin hund! :D

Flaxa sa...

Gud vad kul att höra om dina djur. Jag har en katt som kommer från landet. Han är tre år, Fritte, dömysig. Går också i hundtankar, men jag måste planera och se hur det går framöver om jag ska byta jobb osv. Kul att det funkar med djuren ihop.

londongirl sa...

Flaxa: Har sett din Fritte på din blogg och han ser så mysig ut. När jag fick min valp så hade jag redan katt i mitt hem. Det har gått bra hela tiden. I vintras var hunden barnvakt åt en kull på fem kattungar och då var det fullt upp här hemma. Vilken cirkus, men sååå roligt hela tiden. :D

Monica med yffen sa...

Jag tror inte att vår katt accepterar ytterligare en katt här. Vi gjorde ett försök för sex-sju år sedan. Den stackars nykomlingen fick inte röra sig förrän vår annars gosiga och ursnälla katt blev till ett monster. Jag tror dottern har glömt... :)

londongirl sa...

Monica: Det kan var så där ibland med vissa typer. Men man vet aldrig. Ibland överraskar de en. :)

gagga sa...

Underbart vacker katt! Så trevligt för henne att hon får följa med ut o resa. Norska skogskatter är väldigt mysiga, men har för mig att pälsen blir lite tovig emellanåt.
Min Pettson är en helt vanlig bondkatt, men i Åke o Fritte finns det lite siames.

londongirl sa...

Gagga: Tack, visst är hon vacker. Hennes mamma Miranda har bara haft en enda tova nånsin trots att hon klänger i träd och är ute i ALLA väder när vi är ute på ön. Tiffany har inte haft någon tova alls än så vi hoppas att det fortsätter så. :)

Anonym sa...

Får just nu en bild för mej:
En säng full av ett par katter,och resten fullpackad med nallar o dockor,du kommer
Mamma kan jag få sova hos dej ,
jag får inte plats i min säng.

Känns som det fortfarande är lite så.

londongirl sa...

Anonymous: Ja lite så är det nog fortfarande....har nog alltid haft lite svårt att sova ensam. Det har ju alltid funnits någon att krypa ner till när man fått mardrömmar när man var liten. Syskonskaran var ju stor. :)

linda sa...

åååhhh... det är ju en sån kissemiss jag vill ha! men tyvärr blir det nog ingen renrasig skogkatt då de är så dyra.

*längtar*

Flaxa sa...

Gud vad jag är stolt över mig själv. Jag har lärt mig att lägga ut länkar. Du finns nu med.Kolla in. Förresten så gick Fritte med på promenad i morse och träffade massor med hundar. Han kände sig nog jättesäker med sin trygga matte och husse...Hur har jag blivit med åren?? Fniss

londongirl sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
londongirl sa...

Linda: Visst är hon en drömkatt! Skogkatterna kostar den del men jag är urusel på att ta betalt för mina kattungar. Tycker att det är så viktigt att de hamnar i rätt hem.

Flaxa: Vad duktig du är! Han verkar ju nästan som en hund din Fritte, som hänger med på promenader. Mysigt.

Flaxa sa...

Jo,lite hund är det nog över Fritte. Efter att han hade varit med och gått i går morse så var han borta hela dagen. Jag hittade honom vid halv två på natten(jag hade varit och lyssnat på hårdrock på en club)
Då var jag lite orolig faktiskt.Men han dök upp till slut. Katten ska banne mig inte vara ute och slarva på nätterna. Han ska vara hemma hos oss tycker jag...

londongirl sa...

Flaxa: Men om matte är ute och slarvar och lyssnar på hårdrock inte undra på att Fritte vill vara ute han med. Skönt att han kom hem till slut! ;)

Rosvikstjejen sa...

Ja du gumman inte blir du rik på dina katter. :) Tur för mig!
S har inte varit ute i helgen men J tog en mus det första hon gjorde.
Låter lite larvigt med rosa katthus!

londongirl sa...

Rosvik: Nej inte blir man rik men däremot lycklig av små Trasseltassar.

Cliff Hanger sa...

Jättefin katt!

londongirl sa...

El Mango - Tack! Det tycker så klart jag med. Skönt att hon överlevde!