onsdag, april 15, 2009

Det är aldrig för sent att förverkliga sina drömmar....

Jag vet att flera av mina bloggsystrar har lagt ut det här från You Tube på sina bloggar men jag kan inte låta bli att göra det jag också. Lyssna och njut av hennes röst! Men visst kan man fundera på hur inskränkta människor kan vara som utgår från att man inte kan vara en talang; bara för att man inte faller innanför ramen för hur tjusig och vacker man "ska" vara? Nu har hon i alla fall gått ut på scenen för att förverkliga sin dröm att sjunga inför en stor publik. Jag tror inte hon har gjort det för sista gången. Vad tror ni?
Klicka på den här raden som är en länk så kommer ni till hennes framträdande!

26 kommentarer:

LindaLotta sa...

Åh jag såg det igår och blev alldeles tagen...
Vilken röst!

Humlan sa...

Jag såg det också i går och hon är verkligen underbar!
Kan inte låta bli att undra hur många fantastiska artister som vi missar för att dom inte ser rätt ut eller har rätt ålder.

Anonym sa...

Jag har sett detta klipp ett antal gånger nu, men ser det gärna om och om igen. Hon är ju helt fantastisk. Skulle vara intressant att få veta om hon verkligen kom direkt från vischan eller om det är en liten story bakom det hela. Ska i alla fall bli roligt att höra henne igen för jag förmodar att det kommer att spelas in lite skivor nu.

Hej från Evy

Matildas fikarum sa...

Helt makalöst! Tårarna började spruta ur ögonen på mig, jag blev så rörd. Det är det som är så häftigt med den här programserien, att människor med verklig talang får komma fram, inte bara de som lyckas hacka sig fram på andra sätt.
Tack för länken.
Underbart! Det kommer att ta en stund innan den värkande tjocka klumpen i halsen går bort.

jill sa...

Paul Potts all over again. Det är de här vi alla lever för. Att möjligheten finns där genom hela livet, att det bara gäller att hålla fast vid drömmen.

Bloggblad sa...

Jag är också fascinerad och gläds åt både röst, buskiga ögonbryn och tantklänning... heja heja.

londongirl sa...

LindaLotta - Ja man blir helt överrumplad av hennes fantastiska röst! Hoppas du har en riktigt bra dag idag! KRAMHumlan - Jag sitter bara och tänker på vad har hon gjort som hindrat henne från att kliva ut på scenen tidigare! Men bättre sent än aldirg eller hur?Evy - Det spekuleras alltid i sånt om det är äkta eller inte. Men det lär vi nog få veta. Paul Pott var det ju så varför inte den här gången också. Ja det blir helt säkert skivinspelning nu.Matilda - Ja här kom tårarna också. Låten hon sjunger är ju så härlig också. Riktigt bra valt av henne. :-)Jill - Så sant! Håll fast vid din dröm det är en viktig tanke!!! :-)
Bloggblad - Visst blir man GLAD av sånt här! Men det ska bli spännande att se hur det utvecklar sig. Hon blir säkert "omstajlad" och fixad med, innan det blir skivsläpp.

Rosvikstjejen sa...

Åhhhhhhhhhhh!
Där fick hon dem. Jag verkligen älskar när det kommer ut någon som juryn och alla andra dömer ut och sedan fullkomligt krossar någon dem.

Det är verkligen ALDRIG försent att förverkliga sina drömar.

Kisses

Anonym sa...

Hon sjunger ju helt fantastiskt vackert.
Jag måste erkänna att jag (som många andra, och framförallt juryn) hade dömt ut henne innan hon öppnade munnen...
Jag skäms.

Fresia sa...

Men visst är det pinsamt??
Har sett videon och jag bara skäms när den börjar. Förstår inte folks inställning...De gjorde detsamma mot Paul Potts.
Så samtidigt som jag blir rörd av henne och hennes sång/framträdande så blir jag nästan svettig under armarna av skam för människorna...

Hoppas nu verkligen att ngn hjälper henne till en karriär där hon blir bra behandlad.

Kramen

Klimakteriehäxan sa...

Visst blir det intressant att se fortsättningen?!

Annela sa...

Hon har en helt fantastisk röst, men jag trodde att hon var 65. Såg väldigt engelsk-tant ut och det är ju så att utseendet spelar roll om man vill vara med i show business - tyvärr. Det var verkligen härligt att se och höra publiken och domarna.

Anonym sa...

Vilken röst! Hoppas verkligen hon får rätt uppbackning och chans att ge ut en skiva nu! Kram
// PA

londongirl sa...

Rosvik - Det är så häftigt! Nej drömmar ska man vara rädd om....rätt var det är så förverkligar man dem! :-)
KRAMAR!Marskatten - Men du är inte ensam om det! Hon sjunger underbart! Hoppas hon får fler chanser att göra det igen! Kramar till dig.Fresia - Visst är det hemskt pinsamt! Publiken skrattar åt henne när hon kommer ut på scen! Men sen bara står de där och tappar andan när de hör henne sjunga. :-) Vilken känsla! KramK-häxan - Mycket! För en fortsättning lär det ju bli.Annela - Jag med! Så här tänkte jag: Men vad är det här för liten "tant" som sökt till Idol nu då? Men ålder är svårt att begripa sig på och gissa...PA - Ja verkligen det får vi hoppas! Kram

Lisa sa...

Vill också höra! Men med min långsamma internetuppkoppling på Seychellerna går det inte. Blir sååå nyfiken... Får leta mig hit igen när jag kommer tillbaka till civilisationen :)

Annika sa...

JAG vet!!
VISST är det otroligt!!
Man ska aldrig döma hunden efter håren...
Gillar hur Simon ändrar uppfattning, hahaha!!
Helt underbart är det!!
Kram!!

Sabina sa...

Jag är mållös, sitter tyst och tårar rinner, fantastiskt.
Vilken röst.

Kram på dig.

Vonkis sa...

Den är verkligen helt underbar den där. Och som Elisabet, tror jag det var, skrev. Man (jag) blir så glad av att se henne!

londongirl sa...

Lisa - Du får göra det. Tänk att du/ni snart ska lämna er paradisö!Annika - Simons min är helt otroligt underbar! Han ser verkligen lycklig ut! :-))Men man blir ju det när man hör henne eller hur?
KramarSabina - Jag förstår! Jag tappade bokstavligen andan när jag hörde henne....glömde att andas på en lång stund! Det blev till slut en djup suck och tårar under ögonlocken här med. :-) Vilken känsla hon gjorde det med!
KramVonkis - Ja man blir GLAD av att se henne! Tycker hon var stark som vågade gå ut på scen och göra det hon faktiskt har en otrolig talang för att göra. Trots att hon inte faller inom "mallen" för vad de söker. Nu hoppas jag att hon kommer att få fortsätta att sjunga för en stor publik.

Eleonora sa...

O så fantastiskt! Jag blev lika tagen som juryn. Helt underbart! Och den lilla rara tanten skulle kunna bli - om man får säga så - mycket mer tillgänglig utseendemässigt genom en skicklig make-over. Tack snälla Londongirl för att jag fick möjligheten att lyssna på denna utomordentligt lysande kvinnas sång.

Det ska bli spännande att se om hon får fortsätta vara sig själv eller om hon kommer att "göras om". Man kan ju jämföra med Paul Pott, som blev omstylad.

Mildamakter sa...

WOW!!!

londongirl sa...

Eleonora - Visst har hon en fantastisk röst! Det ska bli spännande att se hur det går i fortsättningen. Ja man jämför ju automatiskt med honom. :-)
KramMildamakter - Ja så kan man verkligen uttrycka det! :-))

Kesu sa...

Det är så fantastiskt alltihop! Såg du inslaget i dagens rapport om Susan Boyle? Alltså kan det (väl?) inte vara riggat.

londongirl sa...

Kesu - Nej det såg jag inte men jag tror inte heller att det var "riggat". Vad sa man i inslaget om henne?

Kesu sa...

Egentligen inte så mycket mer än att hennes vardag inte längre är sig lik. Hon får kilovis med beundrarbrev och media är där stup i kvarten och knackar på. Det tar jag som ett bevis för att det inte var riggat. 30 miljoner klick på youtube per i söndags. Säkert ett par miljoner till vid det här laget. Jag har ju varit inne några gånger till ...

londongirl sa...

Kesu - Helt fantastiskt! :-)) NU måste väl hon med all säkerhet få sjunga inför en stor publik igen! Skivkontrakt också.