torsdag, januari 29, 2009

Frusen....

Frozen shoulder är inte roligt att ha.

40 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så kallt, men så vackert...

Lena sa...

Kylan blir liksom dubbelt så tydlig på bilden.

Sabina sa...

Oh så vackert..

Anonym sa...

Kallt om lilla rumpan...

PGW sa...

Här behövs omfattande stickgrafitti!!

Evas blogg sa...

Vacker bild om än lite kylslagen!

Inkan© sa...

Vackert motiv och vackert kallt.
Vems är ryggen - vart står den?

Bloggblad sa...

Jag hoppas att den frusna skuldran enbart handlar om bilden!

Jag huttrar av att se den...

mossfolk sa...

Brrr, kylan blev absolut mer påtaglig med den bilden. Men så vackert!

Lilla P sa...

Blåskatarr...

Annika sa...

Jättefin bild!! Gillar skarpt! Stackars henne, som hon måste frysa...;-)
KRAM

Humlan sa...

Bilden är vacker och väldigt kall.
Att frysa är inte roligt, att vara fastfrusen är ännu värre!
Kram

Unknown sa...

Ska jag kommentera det jag tror eller.....

Stackare inte alls kul med frozen shoulder. Det tar sin lilla tid att få bukt med sånt.

Bilden är så frusen att det isar i kroppen. Nu lägger jag mig i ett bad.

Kram

Lena H sa...

Inte bra! skickar dig en stor varm kram

Anonym sa...

Jag säger som Bloggblad...hoppas den inte drabbat dig. Bilden är vacker

Hannele på Hisingen sa...

Läcker bild :)

Christina sa...

Så intressant att uppleva så intensivt att statyn är "naken", och att man skulle vilja klä på den någonting varmt.

anna of sweden sa...

Haha. Nä, men det kan bevisligen vara vackert! :)

Tankevågor sa...

Linda-Lotta - Visst ser det kallt ut...Panter - Speciellt om man klickar upp bilden. Frostigt över hela damen.Sabina - :-) Kyligt och fruset eller hur?Marskatten - Skulle behöva ett par mamelucker i ylle tycker jag. ;-)PGW - Absolut! Helt klart. ;-)Eva - :-) Kyligt värre...Inkan - Vem hon är vet jag inte men hon befinner sig i Drottningholms slottspark.Bloggblad - Nej tyvärr....bloggmadamen här är drabbad så att säga. :(Mossfolk - Ja tänk att man faktiskt kan SE att det är kallt.Lilla p - :-) Ja säkert! Burr1Annika - Ja om det hade varit sommar och varmt hade man ju inte reagerat så på hennes brist på kläder....men nu såg det kyligt ut. ;-)
KramHumlan - Håller med dig.
KRAMRosvik - Suck ja det här är kämpigt men det finns alltid värre saker....eller hur? BAD låter skönt. KRAMLena H - :-) Tack det är precis vad jag behöver just nu. Kram till dig också.Gunnel - Jo den är tyvärr här....och i höger också så nu lär jag om och använder vänster så mycket jag kan.Hannele - Kul att du tycker det. :-)Christina - Ha ha ha! Du skriver PRECIS det jag tänkte när jag såg den! "Hon skulle behöva något varmt på sig" :-)Anna of Sweden - Visst är det vackert med vinter! :-)

Lallis - liv och leverne sa...

Nej det är sant. Roligare kan man liksom ha.
Men det var en otroligt fin bild.
Kram Lallis

Nässelblom och choklad sa...

Ser väldigt kyligt ut där. Tack för kommentaren hos mig. Roligt det där med 1 1/2 kines. En av mina döttrar är adopterad därifrån - därav mitt band till Kina. Ekologiska cocosflingor är väldigt mycket godare och finns i Saltå Kvarn-sortimentet (jättefin smak, tycker jag) bl a hos Coop. Numera har även ICA börjat med ekologiska sådana i sitt I love eco-sortiment, även de är bra.

Anonym sa...

Ajaj...krya på dig!!

Tankevågor sa...

Lallis - Ja det kunde man. Kul att du tycker om bilden. :-)KramNässelblom och choklad - Tack för tipset! Jag ska se om jag hittar det. Aha, så du har en dotter från Kina! :-)Gunnel - Tack snälla du!

Mildamakter sa...

Jisses - det såg verkligen kallt ut, men vackert ändå!

Villa Nian sa...

Vacker bild! Och inget är fel på vår Isis! Bara så du vet. Konstigt kommentarssvar från mig bara!

Tankevågor sa...

Mildamakter - Kyla kan vara vackert ibland. :-)HusEtt - Det var då för väl! Det verkar ju gå bra med henne och kattkillarna. :-)

Kesu sa...

Hej!

Jag har hittat hit via Christinas blogg. Fantastisk bild! Allt stämmer. Och du ... frusen skuldra ÄR inte kul. Det har jag. Men det går över - om ett - tre år :) Fortsätt plåta och blogga!

Tankevågor sa...

Kesu - Halloj! Kul att du hittade hit till mig och att du tycker om bilden! Men inte är det kul med frozen shoulder, stackars dig också! :(

Kesu sa...

Hehe! Jag och skuldran överlever. Lovar

Men nu är jag lite nyfiken: Varför Londongirl? Är du lika Londonfrälst som jag? Och så verkar du sluka böcker. Härligt! Det gör jag med. Har du någon lista med dina favoriter eller bloggkategori där du tipsar om vad du läser? Tell me, tell me :)

Tankevågor sa...

Kesu - "Varför London" är en alldeles för stor fråga. Men jag gör det enkelt för mig och svarar att det beror nog på att jag älskar den staden....många fina minnen därifrån... <3 <3 <3
Böcker: Nej jag har ingen lista på tips. Tänker ofta att jag skulle ha det men det blir aldrig av.

Kesu sa...

"Älskar staden och har många fina minnen från den." Det låter som jag :) Har du också bott där?

Men du bloggar om de böcker du läser ibland, va? Jag kommer att slurpa i mig vartenda boktips (både på bra och obra) - var så säker. Vad läser du nu förresten???

Tankevågor sa...

Kesu - Nej jag har aldrig bott där men jag åker dit så ofta jag kan. Just nu läser jag Mole people (om folket som bor i New Yorks tunnlar under jorden)

Fundera grönt sa...

Läcker bild!

Kesu sa...

Men du: då kanske vi kan utbyta lite Londongtips. Jag gillar allt det gamla, men vill gärna hitta även nya favoriter. Och om du har något bra hotelltips, slurpar jag i mig det med en gång. Lyckas aldrig hitta nåt bra som inte kostar "an arm and a leg". En bekant ska dit i februari och bor i Golder's Green, men det är för långt ut för mig.

Är Mole people bra? Jag har precis slagit igen en bok om de tre kusinerna kejsaren (Wilhelm), tsaren (Nikolai) och kungen (George V). Jätteintressant!

Har du läst "Gone with the Windsors" av Laurie Graham? Har du läst nåt av hennes? Hon är BRA!

Tankevågor sa...

Fundera grönt - TACK! :-)Kesu - Det där med hotelltips i London är inte lätt....det finns ju hur mycket som helst! Hur mycket får det kosta....jag tycker att man får betala lite om man vill ha något sånär bra rum i London. För mig är det mest läget som jag vill ha och jag bor gärna i Marble Arch-området. Där finns tex ett som heter Mostyn som jag varmt kan rekomendera. Mittemot Mostyn på Bryanstone street så ligger Thistle Marble Arch som är ett stort hotell och hette förr i tiden Mount Royal Hotel och där har jag bott många gånger...
Portman hotel och Cumberland Hotel är också bra...där har maken bott men inte jag.

"The Mole" är en väldigt speciell bok....BRA!

Ska kolla in Laurie Graham. Tack för tipset!

Kesu sa...

Tack för hotelltipsen! Jag kontrar med ett som jag faktiskt inte själv provat än, bara fått i tips från en Londonfrälst kompis. Ligger nära Marble Arch. Kanske det kan intressera? Hotellet heter Edward Lear, länk nedan.

http://www.edlear.co.uk/rooms.php

Tankevågor sa...

Kesu - Det har jag bott på några gånger. :-)

Kesu sa...

Oj! Du har sannerligen Londonkoll!Berätta för mig! Är det bra?

Tankevågor sa...

Kesu - Du kan väl maila mig på:

londongirl@bredband.net

så kan jag berätta mer! :-)

// Lisbeth

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城