onsdag, november 12, 2008

YES!!! :-)

Chefen ringde hem till mig idag i sjuksoffan. Hon sa att de skulle gå på min linje. Men de ville att det skulle verka som om de hade kommit på det. Det är helt ok för mig. Nu vill jag bara tacka er igen för era tummar som ni höll i början på förra veckan. Det hjälpte. :-)

21 kommentarer:

Humlan sa...

Grattis!!! :-D

londongirl sa...

Humlan - TACK! Vilken lättnad, nu kan jag pusta ut ett tag. :-))

Klimakteriehäxan sa...

Idéstöld - en klassiker. En stöld som aldrig bestraffas mer än möjligen med dåligt samvete, men du vet ju vems idén var!!!!

Batbut sa...

Men berätta då ... jag förgårs av nyfikenhet!

Rosvikstjejen sa...

Love u

Anonym sa...

Kan se det för mej,alla sockor som inte blev stickade, ögonfransar som inte målades, katter som blev klappade med armbågen,alla höll tummarna

huvudsaken att det funkar.

systerkram

londongirl sa...

K-häxan - :-) Idén gagnar mig så till den milda grad att det är helt ok att mina chefer står för den. Det är nog faktiskt bäst så i det här fallet. Men som sagt jag vet ju....Batbut - Inte här darling! ;-)Rosvik - Love u 2 och TACK för du var en del av det här en mycket viktig sådan som hjälpte mig att hitta en dörr att öppna!!!Kära syster - Visst är de fantastiska här! Man ber dem hålla sina tummar och det funkar! :-)
Kramar i massor

Hedgren sa...

Ja, här höll man alla tummar och tår och det funkar och så vet jag inte VAD? Gräsligt nyfiken är man...

Per sa...

Är det så din chef har gjort karriär? Stjäla andras ideer och kalla dem sina egna!? Inte mycket till människa i mina ögon. Grattis i alla fall till att ha fått igenom DIN IDE!

Kram

londongirl sa...

Hedgren - Hoppas inte din tumhållning hindrade dig att sy dopklänningen!!! ;-)Per - Nej det är ingen fara på taket. Det hade inte gått att göra på något annat sätt.... Jag är nöjd so far....
Kram

stella sweden sa...

Vassego!
;)

londongirl sa...

Stella - Tack Stjärna! :-)

Panter sa...

Vad skönt att höra! Grattis till vad det nu än är.

londongirl sa...

Panter - TACK! Ja det här var skönt. Nu blir det nya tag på jobbet. :-)

Elisabet sa...

Sällar mig till de övrigas gratulationer .., jag glömde nog att hålla tummarna, men blir glad att det lyckades för dig!

Evas blogg sa...

GRATTIS! Självklart är även jag nyfiken på vad det är, men....huvudsaken att det gick vägen!

Annika sa...

Härligt,
L!!!
HÄRLIGT!!!

londongirl sa...

Elisabet - Tack för dina snälla ord! :-)Eva - Det blir bra fjuttigt om man försöker beskriva det. Men det är stort för mig och helt avgörande för mitt fortsatta arbete.Annika - Så otroligt härligt!!! :-)

Lena H sa...

Bra att du känner för ditt jobb igen, blev lite orolig, känns bra att veta att du har kunnat göra något för att du ska må bättre,sen vet vi ju hur chefer är!! ;)

Det Mörka Hotet sa...

Kram och grattis!

londongirl sa...

Lena h - Ja nu känns det lättare att tänka på jobbet och vårterminen som kommer. Vi får ta det här du och jag när vi ses. Säg till när du vill till U-dal! KramDMH - Tack och KRAM till dig också Samuel!!