lördag, april 22, 2006

När det plötsligt händer

Idag skulle vi ha åkt ut i skärgården och sjösatt vår båt. Vi skulle ha firat en väldigt jämn födelsedag i familjen. Men inget av det ska vi göra. Vi fick ett telefonsamtal som sa att min lilla svärmor i Dalarna har hastigt avlidit. Helt oväntat.....vi som var säkra på att hon skulle bli 100 år. Eftersom min man är enda barnet har vi ingen nära släkting som hjälper oss med allt praktiskt. I såna här lägen är det skönt att ha syskon, det vet jag av egen erfarenhet. Men nu sätter vi oss i bilen och åker till sjukhuset uppe i Dalarna för ett sista farväl. Det blir paus här ett tag som ni kanske förstår.

3 kommentarer:

Gunnel sa...

Verkar som jag är den första att beklaga sorgen här på bloggen. Även om det är en gammal människa som går bort är det jobbigt. Hoppas hon har haft ett bra och friskt liv.
Min pappa dog samma år som han fyllt 70. Han dog på julaftonen mitt ibland oss alla som han tyckte om. Han hade alltid varit kärnfrisk. Det var först på julaftonens förmiddag som han klagade lite över bröstsmärtor...men han trodde inte det var så farligt.
Dom sa på lasarettet att även om vi hade kommit in med honom på dagen så hade dom inte kunnat hjälpa honom. Hjärtat var helt trasigt, eller hur man säger.

Kram till dig

Maria & Ronny sa...

Våra tankar är hos Er !
Ni måste säga till om vi kan hjälpa Er med något.

Stora kramar från Nynäshamn

londongirl sa...

Gunnel: Tack! Tänk om alla fick ett sånt slut som din pappa. Mitt ibland sina nära och kära. Kram tillbaka.

Ronny & Maria: Tack för att ni tänker på oss! Det känns bra att veta det. Kram tillbaka!