torsdag, april 20, 2006

En kväll för kvinnor

I kväll har jag varit här. Närmare bestämt på Debenhams modevisning. Nej inte i London utan på Drottninggatan. Debenhams sponsrar SVK (Säkerhetsprogrammet för Våldsutsatta Kvinnor). En massa kändisar som bjöd på sig själva och uppträdde i olika kreationer helt gratis till förmån för SVK. Så nu har jag fått lite tips på hur den ska se ut. Klänningen alltså. En skolfröken måste ju alltid ha en ny till varje avslutning.......
Men det här är ingen modeblogg så nu slutar jag för i kväll.

13 kommentarer:

Jubbe sa...

Verkade hur trevligt som helst. Modetips e ju altid välkommet och med lite kändisar å uppvisningar blir det hela lite glamorösare.

Flaxa sa...

Under Påskhelgen så var jag och sambon i Sthlm. Närmare bestämt två nätter på Sergel Plaza. Katten Fritte var på pensionat.Jag var lite nyfiken på ovannämnda varuhus så vi gick förbi. Tyvärr var det stängt så jag sparade mina pengar.Det händer mycket i huvudstaden på kort tid. jag flyttade från Kungsholmen för ca fyra år sedan och jösses vad restauranger och grejer det ploppar upp.Jag hann också med en sväng i Lugnet och Sickla. Snacka om slum som förvandlats till "flash" och vad dyrt det är.Vem har råd att bo där för en jäkla massa tusenlappar i månaden. IT-millisar eller?

Johnny sa...

Aha, börjat blogga. Kul.

Rosvikstjejen sa...

Visst var det underbart igår? Gaggas väskor glittrade ikapp med de "riktiga" stjärnorna.
Nu bär det iväg till Blidö och Gaggaväskan stannar hemma för att vila upp sig till Fredagens bravader.
puss

londongirl sa...

Jubbe: Det var faktiskt riktigt kul. Häng med nästa gång vetja! :)

Flaxa: Ja i den här stan händer alltid mycket. Tyckte Fritte om att bo på pensionat? Sergel Plaza var väl bra för matte och husse?

Johnny: Vad du är uppmärksam! Kul att du hittat mig. :)

Rosvik: JA det var härligt och en bra invigning av våra fina väskor. Det får vi göra om.Kör försiktigt ut till landet!

Bloggblad sa...

Det var enklare förr - då när hembygsdräkter var på modet 70-80-talet, då hade vi det alla på skolan. Även den ende mannen - knätofs...
Nu är det mer problem. Fast jag räknar med att alla bara tänker på vad de själva har på sig - de ser nog inte mig där bakom pianot...

londongirl sa...

Bloggis: Kan vi inte införa folkdräkt igen? Men du har det bra du som har ett piano att gömma dig bakom. :)

Gunnel sa...

Äntligen har du fixat till en blogg så även jag kan gå in till dig och göra lite inlägg.
Gosig kattjej du har ... tur det gick bra med operationen.

londongirl sa...

Gunnel: Trevligt att du hittat hit! Titta gärna in här igen!

Cornelia sa...

har du börjat pinga än?

Rosvikstjejen sa...

Ursäkta att jag frågar men vad är pinga?

Flaxa sa...

Sergel Plaza var perfekt för oss. Mysigt rum och nära ut på stan. Men jag undrar om jag håller på att bli gammal eller blasè? Förr ville man in på ställen där det var fullt med folk. Nu låter det så här istället...Gud vad mycket folk, där går det inte att gå in. Konstigt va?
Jag tror att Fritte gillade att bo på pensionat. Värdinnan var verkligen djurvän och Fritte höll på att gosa med henne hur mycket som helst när vi kom för att hämta honom.
Vi blev faktiskt lite avis.

londongirl sa...

Cornelia: Jag har INTE börjat än. Ska läsa hur man gör först....hoppas det inte är krångligt?

Rosvik: Man kan på så sätt visa att man gjort ett nytt inlägg.

Flaxa: Roligt att ni gillade hotellet och att Fritte också trivdes....Nån gång ska jag prova....kattpensionat alltså. :)