torsdag, april 27, 2006

Hjälp! Jag behöver lite verklighetsflykt.

Det är alldeles för mycket just nu. Många som ska ringas till och mycket praktiskt som ska göras. Längtar till sommaren och ön och en massa bra böcker att läsa. Hallå där ute i bloggosfären! Har ni några boktips åt mig? Snälla!

13 kommentarer:

Jubbe sa...

LÄser massa feeel-good skit nu...så om du gillar "lågkvalitets"böcker så kan jag tipsa dig Mina Ex av Jane Moore som jag har i handväskan just nu. Annars är min all-time favorit Stjärnor utan svindel av Louise Boije af Gennäs

Fröken Bokmal sa...

Jaaa!!
Spännande: Skam - Karin Alvtegen, Det heligaste - Denise Mina, Ett enda ögonblick - Harlan Coben
Deprimerande, men bra: På stranden - Nevil Shute, och bara riktigt bra: Män som hatar kvinnor - Stig Larsson och Dårskaper i Brooklyn - Paul Auster.
Och Hanne Vibeke Holsts serie om Therese passar i hängmattan!:)

londongirl sa...

Jubbe: Tack! Feel-good böcker kan behövas nu! Stjärnor utan svindel är så fin. Skulle kanske läsa om den i sommar.

fröken bokmal: Tack! På stranden är det många år sen jag läste. Bra! Paul Auster har jag stått och hållt i och tänkt köpa så den blir det till sommaren. Stig Larssons bok har jag fått av min man i present som tyckte den var bra. (Konstig titel att ge till sin fru :))Den har jag kvar alltså.

TACK TACK båda två!

Bloggblad sa...

Om du går in på min hemsida finns en hel drös med bra lästips.

londongirl sa...

Bloggblad: Tack där har jag minsann redan varit! :) Dessutom har jag tipsat vidare om dina böcker som jag skrev i mailet.

Mette sa...

Joyce Carol Oates! = )

londongirl sa...

Mette: Tack! Har läst något av henne tidigare, men hon har visst kommit med något nytt. Ska kolla det.

Anonym sa...

terry pratchet och neil gaimans bok Goda Omen

Trucken sa...

Nu har jag kollat i bokhyllan efter böcker som även "normala" kan läsa med behållning, du vet ju vilken böjelse jag har. Och hittade två godbitar: Jean-Christophe Grangé, Vargarnas rike. Ruskigt spännande. Ian Rankin, Botgörarna. Klassiskt brittisk deckare.

londongirl sa...

Trucken: Om du med böjelser menar böcker om krig och historia...ja då vet jag. Tack för tipsen! Kan jag låna någon av dig kanske?

londongirl sa...

Londongirl: Tack allihop för alla boktips! Om ni kommer på några fler får ni gärna skriva dem. Jag läser fort och mycket. Ska lägga upp ett lager inför sommaren.

Bloggblad sa...

Det tackar jag extra för!

Bengt sa...

Väljer detta istället för sista inlägget då här inte är så många. Gengälldar här ditt besök hos mig.
Har svarat i "dialekt" på din kommentar.
Det jag funnit mest intressant hos dig är "visningstid" förra året. Kanske något jag en dag i framtiden tar upp i min smedja, får se!
Ha det mysigt och skön sommar!