lördag, juli 25, 2009

Där regnbågen slutar.....

En klicka-upp-bild!

Vad tror ni, finns det en skatt där regnbågen slutar? I så fall får jag nog ta båten och förbereda mig på ett djupt dyk för den här går ner i havet bakom grannön....

Just nu händer det massor av saker i verkligheten men väldigt lite här i bloggvärlden känns det som. Jag saknar er och era kommentarer men har själv inte alls tid att kommentera på alla bloggar jag läser. Så egentligen är det rätt skönt när inläggen kommer lite mer sällan så att jag hinner med.

Trots att sommaren är skön känns det jobbigt att tänka på höstens jobb för min del. Men jag gör som Scarlett i "Borta med vinden" jag tänker att det där får jag ta itu med i morgon....en klassisk replik ur den filmen: I'll think about that tomorrow! ;-)

Nu har vi landat i civilisationen igen för ett tag och det kommer en vecka när jag är på vift....men datorn är med. Vi får se om det blir något inlägg eller om det blir en till bloggpaus.

Hoppas ni har en skön sommar allihop!

24 kommentarer:

bettankax sa...

Då lever vi efter samma devis, "det tänker jag på i morgon", i alla fall när det gäller jobbet.
Absolut finns det en skatt där regnbågen slutar:))

Gunilla sa...

Ta inte ut "olyckorna" i förväg eller som min son sa en gång : "kasta inte in nån ko på isen mamma, när där inte redan är nån" :)

Humlan sa...

En regnbågsskatt skulle vara trevligt, man skulle kunna göra mycket roligt för den...

Det är väl bara att försöka leva i nuet när framtiden inte kan påverkas. Försök att ha bra dagar och njut av tillvaron!

KRAM

Eleonora sa...

Hoppas du har det gott ute på ön och att visiterna "i land" blir angenäma.

Jag har nu varit hemifrån så länge att jag känner att "borta bra, men hemma bäst". Egna breda sängen var bäst att komma hem till!!

Ha det fortsatt gott och stor kram

JULIEK sa...

Det er nog sommar i blogg verden for tiden. Merker at det er mindre aktivitet. Ha det fint der ute på øen ennu ett tag : )

Bloggblad sa...

Jag känner också så, att det är rätt bra att många tar bloggpauser, så jag inte fastnar här för länge.

Är det Pride-festivalen som spänt upp den där?

Elisabet. sa...

Ja, så har hela mitt liv varit nästan.

"Det får bli i morgon".

Bara undantagsvis gör jag nånting åt det hela.

Det har gått rätt bra ändå.

Hälsa landet Halland från mig.

Tankevågor sa...

Bettankax - Ibland är det faktiskt bra att skjuta upp funderingar tills de har mognat till sig någonstans i bakhuvudet.Gunilla - :-) han har rätt din son...inga kor ut på isarna här heller! ;-)Humlan - Ja en skatt vore inte så dumt alls...jag vet precis vad jag skulle använda den till.
Ja du Humlan...utan att bli för klyschig så är det just det jag lärt mig de senaste åren...att leva i nuet. Att ta vara på livet...
KraaaamarEleonora - Halloj! Jag har saknat dig! Hoppas du haft det skönt. Men visst är det skönt att komma hem också eller hur? Visserligen längtar jag alltid tillbaka ut till ön så fort jag kommer till stan igen...
Ha det gott du med! KRAMJulie - Ja det märks tydligt att det är sommar även i bloggvärlden. Skönt att facebook finns så vi kan hålla kontakt eller hur? ;-)
Kramar till digBloggblad - Visst är det så. Jag hinner inte ens titta till mina favoriter. Men det kommer en höst och då kan man lägga ut sommarminnen i stället eller hur? :-)Elisabet - Egentligen har jag alltid haft saker som jag genomfört som jag tänkt mig. Men vissa saker måste man bara låta bli att grubbla på om man inte ska bli tokig på kuppen. Ibland löser sig saker när "man sover på saken" men ibland krävs det stora beslus som ska tas.

Men du...JAG ska inte till Halland!??? ;-)

Anonym sa...

Helt klart finns det en skatt vid regnbågens slut! Synd att man aldrig kommer dit bara...

Jag tycker det känns ganska glest mellan inläggen hos många av bloggarna och det betyder väl bara att de flesta ägnar sig åt annat under ledigheten. Och så ska det vara också!

Ha det gott! Kram

Tankevågor sa...

Marskatten - Jag håller med dig...det är skönt att göra annat när det är sommar än att ägna sig åt datorlivet. Jag vill bara vara UTE! Tids nog blir det höst om man är inne mer....vid datorn. ;-)
Ha det gott du med! KRAM

gissan sa...

Visst är det down på alla bloggar just nu... men det kan jag förstå..sommar o allt.. jättefin sommar...nooot...
Sånt tråkväder...
Bättre o leta regnbågsskatter och kantareller.. ;)
Kram Gissan

Tankevågor sa...

Gissan - Egentligen känns det ju bra att det är stiltje i bloggvärlden nu när det är sommar. Man orkar inte vara vid datorn när man hela tiden vill vara utomhus.
Kantarellerna har börjat komma ute på lilla ön nu. Jättelyxigt att ha ett eget svampställe på en sån liten pytteö! :-)
Ha det bra! Kram

Unknown sa...

Det är ju verkligen skönt att folk inte bara sitter inne vid sina datorer och bloggar nu när det är semestertid.
Men lustigt nog är det då jag har tid och orka att skriva inlägg.
Snacka om kärringen mot strömmen.

Tänk att få sitta på regnbågen och dingla med benen. Kolla in alla som är under en och fundera på vart de ska. Vid slutet av regnbågen döljer sig den skatt som man aldrig får tag i. Mysteriet skulle ta slut om det var någon som hittade den.

Ha en fin vecka darling

Tankevågor sa...

Rosvik - Men visst är det så att EGENTLIGEN har man ju tid att blogga när man är ledig. Men viljan/orken/orden finns inte riktigt. Inte för mig i alla fall...
Går kameran bra? Så jättekul att du köpt en till slut!!! :-)
Ha det bra du med! Lav jo and miss jo! Kraaaaamar.

Lallis - liv och leverne sa...

Ja, man vet ju aldrig:) Det KAN ju finnas en skatt;)

Kram Lallis

mormor Hannele sa...

Vilken otrolig bild!

P.S.
jag har börjat härma dottern: "Det ordnar sej"

Klimakteriehäxan sa...

Häftig regnbåge! Och du vet väl vad man säger i Värmland: Det ordnar sig säkert - och ordnar det sig inte så kvittar det!
Let´s think about that tomorrow!

mossfolk sa...

Sommaren märks verkligen bland bloggarna. Både på antalet inlägg, besökare och kommentarer.

Skatten vid regnbågens slut skulle jag nästan kunna tänka mig att dyka efter. Vore inte alls fel att hitta den :)

Klokt att försöka leva i nuet och inte tänka på hösten. Sådant är jag jättedålig på, men inbillar mig att det är något man lär sig. Kanske.

Anonym sa...

Kameran tar superbilder. Så roligt att äntligen ha gjort slag i saken och köpt en. Men det är ju mycket pengar så jag har funderat och funderat och funderat.....

Miss u too so much.
Hoppas vi hinner träffas innan jobbar börjar. Jag ska boka biljett hem idag. Återkommer när jag vet mer.
KRAM Puss

//rosvik

Cliff Hanger sa...

Fantastisk regnbågsbild! Och passande i dessa dagar...

Nu finns det bilder på dottern på min blogg!

Garnmosse sa...

Ja londongirl,
Vad jag känner igen mig i den kommentaren. I´ll take that tomorrow. Känner att det kommer att bli en jobbig höst, skall börja på nytt jobb. Våren var jobbig med ständiga omorganisationer. Men jag tar det "imorgon". Idag skall jag känna mig ledig.

Hannele på Hisingen sa...

Du kan ju gå och titta på rockmusikal i Ulriksdals slott..

Tankevågor sa...

Lallis - Ja det KAN ju tänkas att det finns det...men det är nog bara meningen att man ska drömma om den... ;-) Kram på dig.Hannele - Men det gör det ju oftast...ordnar sig på nåt sätt.K-häxan - :-) Tack för de orden vännen! Jag håller med dem i Värmland.Mossfolk - Jag tror också att det är något man lär sig...det där att leva i nuet. Jag tror att det är bra om man verkligen försöker göra det mer....
Jag har lärt mig det mer de senaste åren.Rosvik igen - Härligt med nya kameran! Skönt att prata med dig i telefon ute på ön igår också! Hoppas också att vi hinner att ses. Vi hörs om det. Kramar i massor!Cliff Hanger Ja nu har den här bilden fått hänga här på bloggen hela Prideveckan. Måste säga att det var mer färg på min regnbåge än det var på Dramatens flaggor. De var så urblekta i färgen. Såg du det? Vad hade de gjort? Tvättat sina flaggor i klorin? ;-)
Har sett ditt charmtroll till dotter! Bara så härlig! :-)Garnmosse - Hoppas verkligen att det blir bra för dig på det nya jobbet! Jag ska också ta ett annat kliv när det gäller mitt jobb...vi får se hur det artar sig. Varmt lycka till önskar jag dig!Hannele igen - Ja varför inte? :-)

CiCCi sa...

Tror nästan alla känner likadant. Iaf jag. Det här är första kvällen på länge som jag tar mig lite tid att blogga. Men nu är det kul att vandra runt å se vad alla haft för sig.