söndag, augusti 10, 2008

Oj, oj hur ska det här gå....

Jag ska börja jobba i morgon och vet ni var jag går omkring och skrotar nånstans?Jag blev visst kvar här. Känner mig härligt akterseglad. Undrar just hur dags man måste börja åka härifrån för att komma i tid till skolan i morgonbitti?

20 kommentarer:

Panter sa...

Ta inte reda på det! :)

Jag kom hem i går, hade gärna stannat några veckor till, men vi får väl inse att det är dags.

londongirl sa...

Panter - Ha ha ha.....vi måste ha krockat i cyberrymden. Var nyss hos dig. Nej jag blir nog kvar här känns det som. Hoppas de glömt bort mig så att de inte saknar mig på jobbet. :-)

Bloggblad sa...

I morgon redan... om du börjar simma nu...

mossfolk sa...

Jag blir lika glad varje gång det står på Nyligen att du har uppdaterat :)
Så ni börjar i morgon. Och om fem dagar är det helg och ledighet igen!

Det Mörka Hotet sa...

Ha, ha: låter sunt och bra - det räcker väl ifall du dyker upp på jobbet 10 minuter innan start!

Rosvikstjejen sa...

Stanna kvar. Jag kommer så snart jag har återfått mina superkrafter. Har tydligen tränat för lite i sommar och orkade inte hela vägen ut.

Tack för vinet!

Längtar efter dig
puss puss puss

Anonym sa...

Jag håller med "Rosvikstjejen"

Stanna kvar. Livet är till för att levas och världen går inte under om du uteblir ett tag. Om du, trots att du vet att arbetet startar i morgon är kvar på din favoritplats, så betyder det att du inte är mogen att börja jobba. Vänta ett tag och låt kroppen säga till när den är redo.

Hej från Evy

Anonym sa...

Du har ju precis kommit ut till ön! Inte kan du åka hem nu!!

Men jag måste erkänna att det vore underbart roligt att träffa dig... ska jag ta båten halvvägs ut, så möts vi där? ;-)

/Humlan

Marskatten sa...

Så härligt avslappat och skönt det låter!
Om jag hade varit som du hade jag stannat kvar en sista natt....kan du inte ta dig in till stan tidigt på morgonen?

LindaLotta sa...

Strandsatt på en öde ö... Man kan ha det sämre :)
Så som jag tror mig känna dig så vet jag att de kommer att sakna dig, men tyvärr kan de inte nå dig där ute i det blå...
Stanna några dagar till vet jag :)
Stooor kram!

JULIE K sa...

Ha en fin dag idag. Jag holder nu på at flytta. Blir at flytta i nærheten av Oslo. Kjenner at dette blir bra. Sender dig en mail snart så får du høre mer. Stor kram

Hedgren sa...

Äntligen! Har saknat dina inlägg! Förstår att du haft det skönt! Nu stundar vardagen vare sig vi vill det eller ej... Men så är livet.

Ha det gott!

Lilla P sa...

Åh,, jag har semester i två veckor till. Hoppas på fint väder så vi kan göra någon tur till med båten!!!

stella sweden sa...

Härligt du!
För nåt år sedan bad jag mannen o strandsätta mig på en ö i skärgården på nordöstra sidan...en heeelt öde liten ö utan någon som helst bebyggelse...han gjordet!

Åhhh så ljuvligt det var!

Sabina sa...

Men så härligt spontant=)
Jasså dax att börja jobba nu, va tråkigt=( min ångest har inte börjat riktigt ännu men tror nog att så fort jag är i Sverige igen så är den där igen.
Hoppas din första dag gick bra.
Kraaaaaaaaaaaaam

Marskatten sa...

Hur har det gått? Är du kvar, eller åkte du in till stan?

trucken sa...

En dag är tydligen avklarad. Nästa måndag blir ännu roligare. Som sagt...kom med en utvärdering i slutet av november.

Kram

ylva sa...

hej, förlåt, jag bara klampar på :). egentligen hade jag vandrat omkring ute på skeppsholmen och funderat över husbåtar och så hamnade jag hos dig som funderat över samma sak... och dessutom älskar skärgården och stockholm (som om man kunde göra annat ;)) och har bott utomlands. vackra bilder, mysig blogg. ville bara säga det.

Mildamakter sa...

Låter skönt... ;o)

londongirl sa...

Bloggblad - :-) Har du börjat nu också? På måndag kommer barnen. Då blir det lite roligare.Mossfolk - Vad glad jag blir över dina snälla ord! :-) Just nu är jag inne i första jobbveckan och har massor att göra. Men snart kommer jag igång med bloggandet efter sommaren.DMH - Jag är alltid i tid på jobbet. Den här gången blev det så också.....ungefär tio minuter innan. ;-)Rosvik - Du skulle ha kommit ut och hållit mig sällskap på ön! Massor av mat i kyl och frys, vin i källaren, GT-ingredienser i skåpet. Jag tror vi hade överlevt eller hur? ;-)
Kram och pussEvy - Du har så rätt....jag var inte mogen att börja jobba än. Men pliktrogen som jag är så åkte jag hem såklart.Humlan - :-) Jag har varit på ön mycket mer än jag trodde jag skulle i år. Fantastiskt att det blev så. :-)
KramMarskatten - Funderade länge på att skjuta upp inresan från ön men det blev på söndagkvällen i alla fall. Det GÅR att komma in till jobbet på morgonen....bara man börjar i tid. ;-)Lindalotta - Visst kan man ha det sämre än att vara strandsatt på en liten ö.....speciellt den här är riktigt trevlig att vara strandsatt på. :-)
Varm kram.Jullie - Åh vad roligt att du håller på att flytta och att det känns så positivt! Spännande!
Varma kramar till dig och Kira.Hedgren - Har du??? Vad glad jag blir att någon saknat mig!! :-)
Nu borde bloggandet komma igång lite mer här framöver. Ha det gott du med!Lilla p - Jag hoppas också att du får fint väder så att båtturerna blir härliga! Det brukar ju vara vackert när skolan börjar.
Stella - Visst är det härligt....nu blev jag nyfiken. Vilken liten ö på nordöstra sidan?Sabina - Nu har jag jobbat tre dagar och det går bra...men jag saknar min kollega som är tjänstledig.
KRAMMarsakatten igen - Nej du jag blev inte kvar....trots att det kändes lockande. Jag är alldeles för plikttrogen för att utebli.Trucken - Nu är TRE dagar avklarade och jag är av precis samma åsikt som du hörde mig säga i måndags. JAG VILL HA DIG TILLBAKA HOS MIG OCH BARNEN! Det här är inte lika roligt utan dig.
KramYlva - Du är så välkommen att klampa på när du vill. Tack för dina snälla ord om min blogg. Det blir jag sååå glad av att höra. :-)Mildamakter - Japp det är det verkligen.