fredag, augusti 04, 2006

På väg igen eller rättare sagt på våg.....

Vad är det med den här sommaren? Jag har aldrig varit med om så mycket packande. Jag packar i kartonger och ur kartonger. Jag packar i och ur väskor. Ibland har jag inte ens hunnit packa ur en väska innan det är dags att packa i den igen. En del klädespersedlar har liksom mötts i farten i väskorna. Hej där linneskjortan ska du med ut till ön nu? Javisst jeanskjol jag har nyss varit i London. Hallå ropar solhatten: Glöm inte mig! Baddräkten och bikinin tjurar i en ryggsäck och muttrar är det vår tur nu? Vi fick minsann inte följa med till London. Gnäll så lagom suckar sandalerna, vi har fått åka flest gånger till Dalarna! Själv har jag bytt ut mitt muttrande mantra "pass, pengar och biljetter" mot ett nytt: "solglasögon, kamera och kikare." I morgon ska jag åka en stor båt......

16 kommentarer:

Humlan sa...

Hihi! Pratande kläder... MEN en bra beskrivning!
Funderade just på om du var hemma, om man kanske skulle ringa...
Ha det så skönt på böljan den blå och när ni kommer till ytterligare en sommarö... vi hörs och ses sedan!

Monica med yffen sa...

Då får du ju verkligen ut mycket av den här sommaren! Vad mysigt det låter.

Ilva sa...

later underbart! Att flanga runt sa dar ett tag!

Anonym sa...

Globetters! Märka kartonger?
"London by night"
"Dalarna by Karlfeldt"
"Havet by Hemningsway"

Gunnel sa...

Hoppas resan blir bra även den här gången. Jag som mest har gått omkring och dragit benen efter mig denna semseter börjar fundera ifall jag gjorde rätt. Men det kommer flera semestrar och nya planer hoppas jag och då kanske det blir en liten liten resa. Usch jag är för hemkär jag

Flaxa sa...

Sommaren ska ju igentligen innehålla vila, men vi männsikor tycks snurra runt med massor av besök och grejer runt omkring oss. Är det inte lustigt hur det har blivit?

londongirl sa...

Humlan - Du skulle ha ringt och räddat mig från "det-evinnerligt-trista-packandet" en stund! Bor bara 20 minuter från Visby men så totalt på landet att det känns som jag har kommit till världens ände!

Monica m Yffen - Proppfullt med intryck.

Ilva - Flänga var rätt ord! Men nu räcker det tycker jag. Börjar bli lite trött på allt packande och farande.

Anne-Maj - Precis så! :)

Flaxa - Jag är som tur är väldigt duktig på att vila mellan varven. Trivs ju allra bäst vid mitt hav eller bara sittandets på någon mysig
restaurang i trevligt sällskap.

Jubbe sa...

Å så du har redan hunnit fara till London...berätta!!! Vad kom hem i shoppingpåsen denna gång?

londongirl sa...

Jubbe - Jag handlade massor. Kläder, mitt favoritschampo (som är mycket billigare där) böcker och porslin (!!!) Det blev som sagt lite tungt. Men planet lyfte i alla fall. :)

londongirl sa...

Gunnel - Jag höll på att missa din kommentar! Här nere på landet utanför Visby fungerar 3G sådär och jag kopplar inte upp mig så ofta. Det där med att vara hemkär stämmer på mig också. Men när jag väl kommit iväg så trivs jag oftast som fisken i vattnet. Är nog ganska anpassningsbar. Vad är det din och Monicas Yffen är för ras nu igen? Såg två på båten ner men den ena var brun i två färger. Finns de i olika färger?

gagga sa...

Hoppas vi träffas på lördag. Har mailat dig :)

londongirl sa...

Gagga - Bara båten går ifrån den här ön i morgon så blir Mosebacke mitt nästa äventyr på lördag.

gagga sa...

Åhhhh vad jag är glad över att du kom. Det var såååååååå roligt att få träffa dig o att få den där känslan av att man vill träffas fler gånger.

londongirl sa...

Gagga - Det var så härligt och visst stämmer det att man får den där känslan. Jag är så glad över min nya väska OCH den vackra bonusen!!!! TACK än en gång!

Gunnel sa...

Det är phalèner. Dom är vita i grundfärgen sen kan dom vara svarta, bruna, "röda" (är lite ljusare)och trefärgade. Har även sett en som är blyertsgrå i sina teckningar. Bango, valpen som vi behöll, han är brun och har även lite svart i sig.
Så det var till Gotland du reste. Det är min favoritö. Vi har varit där många gånger. I 10 år var vi på bondgårdssemester i När, på sydöstra sidan. Gudomligt :O)

londongirl sa...

Gunnel - De är så söta de där hundarna! Visst är Gotland vackert. Man kan knappast tro att man är i Sverige. Har tillbringat mina barndoms sommrar där eftersom jag har massor av släktingar som bor på ön.