söndag, augusti 13, 2006

Augusti i dur och moll.

Från när och fjärran kom de igår till Mosebacke. En massa bloggare för att träffas på riktigt. Jag hade så roligt och var så förundrad över hur jag kunde känna mig som jag hade träffat dem förut fast jag inte hade det (med undantag av Humlan förstås). Många var vi så det var svårt att hinna med att tala med alla lika mycket som man skulle velat förstås. Men det ger ju bara känslan av att vilja ses igen. Tack alla härliga bloggare för en trevlig kväll igår! Hoppas vi ses igen!

Nu måste jag ta hand om en annan känsla. Ska börja jobba i morgon och har ingen lust alls! Vad sjutton gör man? Jag som brukar ha mer energi och glädje att börja efter sommaren. Var tog den vägen och hur ska jag hitta den igen? Nej fy vad gnällig jag låter nu. Eller hur? Skärpning!

27 kommentarer:

Humlan sa...

Precis samma känsla har jag haft efter varje träff med blggare! Visst är det härligt!

Du, leta i någon av lådorna, bland alla prylar som ni har fraktat runt hela sommaren, där kanske energin, glädjen och jobblusten finns... eller också tittar du dig omkring på allt det fraktade, och inser varför dessa känslor inte har infunnit sig!

Monica med yffen sa...

Jag bara måste vara med nästa gång (hoppas det inte dröjer).

Det är jobbigast dagen före första arbetsdagen efter semestern. Efter några minuter på jobbet brukar det kännas som vanligt igen (om det är någon tröst). Men jobbigt är det...

Jubbe sa...

Hoppas att träffarna blir en tradition!!!!!

Kimmi sa...

Jag kan bara säga detsamma och att jag hoppas jag också. Helt otroligt att träffa så många människor som alla är så fantastiska, var och en på sitt sätt!

londongirl sa...

Humlan - Du är så klok. Jag behöver nog egentligen ledigt efter den här semestern. ;)

Monica - Jag hoppas inte heller det dröjer till nästa gång. Då bara måste du vara med! I morgon när jag sitter där och lyssnar på rektorn ska jag tänka på vad du skrev....men inte sjutton tror jag det räcker med NÅGRA minuter. Kan bara hoppas att du har rätt.

Jubbe - Ja det får vi hoppas och då kanske man kan få träffa sjöscouten???

Kimmi - Håller med dig! Så många och på samma ställe, vilket härligt gäng!

Anonym sa...

Det var roligt i går! Vi finns på riktigt! Hoppas på flera träffar och snart! Börja jobba? Gör något gott i kväll. Skippa flyttlådor.

londongirl sa...

Anne-Maj - Ja visst var det roligt. Du har så rätt, ikväll ska jag inte bry mig om några flyttlådor.

Bloggblad sa...

Visst var det roligt! Och jag är så modig att jag lagt ut lite bilder.

Rosvikstjejen sa...

Pust har samma jobbiga känsla.Vill tillbaka till vår stora ö.
Min lillasyster ligger med värkar på förlossningen på Sunderbysjukhus. Åkte in för 24 timmar sedan. HOn är rätt slut nu. Håll tummarna.
Love u

Gunnel sa...

Känns lite som om jag skulle ha tackat ja till den här träffen. Men det går fler tåg hoppas jag. Hur det än är så är jag lite blyg av mig och har svårt att nappa på sådant här. Men jag ska bli starkare...hoppas jag

Cornelia sa...

kul att ses på riktigt, det måste bli fler gånger. Bloggträffen var en bra avslutning på semestern.... men hu för att börja jobba i morgon.

londongirl sa...

Bloggblad - Jätterolligt var det. Tur att det går att "sudda" lite nuförtiden på bilderna. *Fniss*

Rosvik - Oj, då sitter du väl som klistrad vid telefonen och väntar på besked?! Klart jag håller tummarna för lillasyster. Kram

Gunnel - Det var jättepirrigt först tyckte jag......och jag är egentligen inte alls blyg. Men det var helt underbara människor. Häng med nästa gång!

Cornelia - Ja det var en trevlig avslutning på ledigheten. Så himla roligt att träffas. Men i morgon biter vi ihop....suck!

Mette sa...

Tack för igår!!
Kram M

londongirl sa...

Mette - Tack för träningsvärken i skrattmusklerna du gav mig igår! *Fniss* Kram

Batbut sa...

Visst är det läckert att träffa människor man egentligen inte känner, mer än deras tankar (fast det är väl att känna egentligen?) och sedan klickar det så bra? Det ska bli tradition! Och tack för painkillersena - de behövdes!

B*i*g*g*i*s sa...

Tack för igår. Du och jag hann ju inte prata speciellt mycket, men det kan vi ju spara till nästa träff! Jag hade kunnat fortsätta hur länge som helst igår... :-)

Morgondimma sa...

För mej blev bloggträffen avstampen på min semester, två hela lediga veckor, kommer att gå i ett blogg-rus i flera dagar nu. Sååå kul att träffa dig och alla andra!

londongirl sa...

Batbut - Ja det är så häftigt. En massa okända människor och ändå inte...Jag ser redan fram mot nästa gång!

Biggis - Tack själv! Hur trevligt som helst men som sagt svårt att hinna prata med alla så mycket som man ville. Vi kommer att ses igen om det här blir tradition. :)

Morgondimma - Lyckliga dig som har semester kvar. Ja bloggrus är det här också.Jätteroligt att träffas! Vilket härligt gäng vi var!

Per sa...

Är det bara tjejer som bloggar?

londongirl sa...

Per - Näpp! I går var det två modiga män med oss på Mosebacke.

Rosvikstjejen sa...

Det blev en liten William. Född vid 22 tiden. Ringde mig tolv. Har inte kunnat sova efter det. Gäsp! Vi får hålla koll på nll.se under dagen. Han kom tre veckor för tidigt, vägde 3110. Stor kille ändå. Syrran lät pigg, hon ville gå på toaletten när jag ringde. Lite överambitiös tycker jag.
Vi ses om en stund, Arlanda eller matsalen?

Flaxa sa...

Kul att du är tillbaka. Jag har inte vetat om den här träffen. Synd, trots att jag känner bloggis. Men det går väl fler tåg...HHHmmm.

rita sa...

Jag är så tacksam över denna träffen! Så jättehärligt att få träffa er alla!

londongirl sa...

Rosvik - Ärligt talat, skulle vi inte ha valt Arlanda???? Tänk att jag fick se din systerson före dig. Snurrigt men lite typiskt dig och mig. Hälsa dem i Rosvik när du talar med dem!

Flaxa - Tack! Ja nu är jag här igen. Konstigt att vara hemma efter allt flängande men också så skönt. Visst går det fler tåg!!!

Rita - Jag med. Skrev någonstans hos dig om det också. Vi får talas vid mer nästa gång!

Rosvikstjejen sa...

38,6 grader i feber. Varmt värre.
Underbar föreläsning, bra med lite skratt.

londongirl sa...

Rosvik - NEEEEEEJ!!! Du borde stanna i sängen i morgon! Våra planer får vi ställa in om du är så dålig. Tänk på att du behöver vara mer på plats på måndag!

Bloggblad sa...

Per: Det finns mängder av killar som bloggar, men de är underrepresenterade på den här typen av bloggar.