lördag, februari 11, 2012

Snöprickiga bilder och bloggawarder.....

När vi precis hade gett upp hoppet om att det skulle bli någon riktig vinter med snö så kom den. Så här såg det ut för några veckor sen när det började snöa i Stockholm. Det suddiga och luddiga i bilderna är alltså snöflingor och vi stockholmare hamnade såklart i två läger.....de som tycker att det här kunde vi ju lika bra hoppat över och de som tycker att är det vinter så är det snö som hör till bilden. (Ni som känner mig VET ju vad jag tycker)


Vad har hänt sen senast....ganska mycket faktiskt. Värst var när lilla bebisbarnbarnet fick åka till sjukhus och ligga där några dygn förra veckan. Bäst var när hon fick komma hem igen och alla andades ut. Lilla skruttan med sina lugna och underbara föräldrar. 
Vad mer...jo jag fick till min stora glädje två awarder från två av mina favoriter i min bloggfamilj!  Jag är verkligen inte bortskämd med såna.  Stort och varmt tack till Monica och Eva! 
Monicas blogg hittar ni här och gå gärna in där och se hennes helt underbara kull av nya små kattungar!  Monica och jag har aldrig träffats konstigt nog för det känns som vi känner varandra så väl hon och jag....men så kan det vara i bloggvärlden. Vi har pratat med varandra många gånger i telefon och både skrattat och gråtit ihop.....(Monica jag glömmer aldrig när du ringde ut till ön och berättade om "min" lilla kattunge som dött!) 


Eva är en annan bloggvän som målar helt underbart härliga tavlor. Hennes blogg är full av vackra fotografier och klokheter. Klicka er in på hennes blogg här och vidare till hennes hemsida och njut av fina bilder och
tavlor. Drömmer om att hon någon gång ska måla  min lilla ö i skärgården eller någon bild från Stockholm. Men en härlig ängel har jag i alla fall som i somras landade på min sovrumsvägg ute på ön.  Är så glad för den ska du veta Eva!

Nu är det då meningen att jag ska lämna vidare mina awarder till andra bloggare. Välja ut fem.....förstår ni hur svårt det är!! Jag klarar inte det. Nej jag skulle vilja välja att ge ALLA mina favoritbloggare som jag räknar in i min "bloggfamilj" de här awarderna! Ni vet själva vilka ni är allihop det är jag säker på. Dessutom skulle jag vilja ge dem till mina läsare som bryr sig om att kommentera och tala om att utan er skulle den här bloggen helt och hållet dö! Utan kommentarer överlever vi inte här i Tankevågorna. Men jag vill även skänka lite kärlek över till er alla som är inne och läser och inte skriver. Jag ser ju på räknaren hur många ni är och det ger ju såklart en härlig känsla av att veta att ni finns. Skulle vara så roligt att höra av er ibland med någon kommentar så att jag vet vilka ni är....


 
Det första som kom upp på väggen i vårt alldeles nya sovrum ute på ön var den här fina ängeln från Eva.

18 kommentarer:

Marinettes sa...

Åh, äntligen ett inlägg att läsa och bilder att njuta av.
Så skönt för er alla att lillhjärtat fick komma hem så snart igen.
Må så gott!
Kram!

PS. Du har en Award att hämta hos mig också. DS

UllaMona sa...

Jag läser din blogg och njuter av dina bilder och ibland skriver jag en liten kommentar.
Skönt att lilla bebisbarnbarnet är hemma och slipper sjukhuset, hoppas att det inte var ngt allvarligt.

Jag njuter av mina sonsöner och försöker att träffa dem ofta....

Kram

bettankax sa...

Värsta sortens oro när de små liven inte mår bra. Skönt när allt lunkar på "som vanligt".
Underbart fin ängel. Lätt att förstå du är glad för den:)

Charlie sa ... sa...

Ja, äntligen ett inlägg igen Lisbeth!

Så skönt att er lilla älskling är hemma igen. Jag minns när vår son var bara några veckor. Han och jag tillbringade över fem dagar på sjukhus då han fick RS-virus.

Ängeln är jättefin. Grattis till dina awarder och all bloggkärlek.

Bloggkärlek från mig med!

Kramar

mossfolk sa...

Oj ni har bestämt haft mer snö än vi! Så härligt med en snögubbe. Och så jätteskönt att lilla barnbarnet fått komma hem igen!
Ängeln kan jag tro passar alldeles prima där ute på ön :)

Lena sa...

OJoj, vilken oro! Skönt att hon är hemma igen. Bloggawarder och en ängeln hamnade hos precis rätt person!
Nu ska jag åka på kalas och sedan återstår packningen. Hoppas du får ett toppenlov! Ska du ut till ön?

Tankevågor sa...

Marinette - Visst var det skönt må du tro Annette att lillan kom hem! En award till!? Tack för den!! Hälsa gubben och katterna och en särskild nospuss till...ja du vet ju vem vid det här laget! ;-)


UllaMona - Jag blir alltid så glad att se dig här igen! Kan tro att det är mysigt med dina små killar! Lillan mår bra igen. SKÖNT!
KRAM!


Bettankax - Hon skrämde oss när hon gick och blev sjuk bara några veckor gammal vår lillan! Visst är det en fin ängel. Hon ÄR så bra på att måla kära Eva!


Lotta - Det var ju det som läkarna trodde att vår lilla V hade också men provsvaren visade att det inte var så. När läkarna sa att hon skulle bli sämre innan hon blev bättre höll jag på att börja gråta....men det gick ju inte för vi hade ju hand om storasyster 3 år. Sen när allt plötsligt vände och hon började behålla maten och må bättre så var lättnaden STOR! Förstår att måste varit oroligt med lilla sonen för dig! De SKA inte bli sjuka när de är så där små...man blir så orolig. Men mina barnbarn har så otroligt underbara föräldrar....lugna och fina med sina små flickor. Stolt farmor eller hur? ;-)
Tack fina Lotta för dina ord!
Kram och kärlek tillbaka till dig!


Mossfolk - Ja och nu har det kommit mer än som finns på bilderna....
Jag såg direkt att den där ängeln var min! ;-) Är så glad åt den.


Lena - TACK snälla du, vad gullig du är! Goa Lena, ha det nu så jätteskönt på din resa. Vi har inte lov än....inte förrän vecka 9 och jag tror inte att det blir något öbesök....men du kan tro att jag längtar ut nu.

Lisette sa...

Precis som du så säger jag att bloggen är ju bara noll om man inte får tillbaka responsen från de trogna bloggvännerna. Skönt med lillgrisens återfrisknande.

Evas blogg sa...

Åh vad skönt att hon mår bättre igen!! Och tack snälla du för fin respons.

Tankevågor sa...

Lisette - Ja så är det helt klart. Det är ju kommunikationen som är rolig här i kommentarfältet. Så otroligt skönt med lillan!:-)


Eva - Ja det är så skönt! Tack själv!! Är så glad att min ängel hittade vägen från dig ända ut till lilla ön! :-)

Humlan sa...

Det är vackert med vinter, men sedan finns det vissa saker som jag gärna skulle vara utan... Men du vet ju att jag också kan bli alldeles förtrollad av doften av vinterstad.

Skönt att lillasyster är hemma igen och att allt gick bra!

Nu ska jag läsa lite bloggar, OJ vad folk skriver när jag är upptagen med att göra annat! ;-)

KRAM!

Tankevågor sa...

Humlan - Vad roligt att du surrar in här igen! ;-)
Ja jag vet ju det där med vinterdofterna....
Men vet du att idag var det sol och vårkänsla och jag insåg att jag skulle behövt solglasögonen när vi gick på Riddarfjärdens is.

KRAM!

Annika sa...

Jag älskar din blogg, men det vet du!
Mej jag säger det iallafall: jag älskar din blogg!!
DU är den SANNA Stockholmsbloggen!
ALLTID. Helst skulle jag vilja att du skrev varje dag :-)
Japp, och en blogg utan kommentarer och dialog är en tom blogg.

Skönt att den lilla skruttisen är hemma igen!
TACK för underbart vackra bilder!
Stockholm!!

OCH imorrn vår lilla utmaning ;-)
KUL ska det bli!!!

KRAMAR till dig, du top of the line bloggare!!!!

Tankevågor sa...

Annika - TACK! Även om jag vet att du älskar allt vad Stockholmsbilder heter så suger jag i mig alla dina snälla ord om den här bloggen! :-)
Kärleken till den här staden lyser nog igenom helt klart här....

JAAA så otroligt skönt att lillan är bra igen!
Jag skriver utmaningen när jag kommer hem efter jobbet (idag) så får vi se om någon nappar på den. Hoppas det! Det kanske finns de som vill ha lite att blogga om och behöver en idé.

Kramar i massor till dig!

Eleonora sa...

Så tursamt det gick så bra för lilla minsta babybarnet.

Fina awarder har du fått och det får jag gratulera till.

Sockholm-i-snö-bilderna är väldigt vackra och du har valt en bra dag att fotografera på, för bilderna är så där mysigt dimmiga.

Ha det gott kära Lisbeth och tack för din kommentar hos mig.

Tankevågor sa...

Eleonora - Vad roligt att du tycker om mina GRÅ bilder! :-) Vad glad jag blir.
Ja såååå skönt att lillan blev bra igen så snabbt ändå...det var några kämpiga dygn. Skönt att hon har så fantastiska och lugna föräldrar!
Stor varm kram till dig!

Anonym sa...

Så bra med lillasyster att det gick bra. Jag har också en ängel, fast inte på väggen, hon finns här ovanför nånstans,jag träffar rätt ofta vår mammas gamla arbetskompisar, som alltid talar om vilken ängel hon var,känns bra, vet ju också att dom sa det när hon levde också. Kram från syster

Tankevågor sa...

Kära syster - Ja det var hon verkligen vår mamma. Hon räckte till för så många hela tiden....
Kärlek och kram till dig. <3