tisdag, februari 21, 2012

Romantik på gång.....


I morgon är vi några stycken som bloggar om romantiska platser i våra liv. Annika, Lotta och jag har på våra bloggar fått ihop ett antal bloggvänner som är med på temat. Här nedan är listan på vilka det är. Hoppas vi har fått med alla. Saknas det någon som vill vara med så hojta till så kan vi länka till era bloggar.....och ni vet ju att jag hoppas på att även om ni inte bloggar om det här eller kanske inte ens har en blogg så vore det roligt om ni i alla fall berättar om vilka platser ni upplevt som romantiska.Lotta
Annika
Karin
Desiree
Sahra
Channal
Fourmom
Kalaslotta
Coola Anna
Camilla
Anne-Marie
Marie
Mossfolk
Eleonora
Klimakteriehäxan
Postadress Torslanda
Nässelblom och Choklad


9 kommentarer:

Elisabet. sa...

Oj, så spännande! hälsar hon som inte är så värst romantisk av sig ,-)

Men med nöje ska jag läsa om era romantiska platser!

Tankevågor sa...

Bettan - Jag VISSTE att du skulle skriva just så!! :-) Någon gång tänkte jag att "min Bettan" kommer att kommentera att hon är minsann inte romantisk! ;-)
Vi är väldigt jordnära både du och jag....men jag tror , nej VET att du har i alla fall en massa bilder i dina arkiv på platser som är väldigt romantiska.
Så i morgon tänkte i alla fall jag släppa fram det som i mitt tycke kan vara en romantisk plats....inget exotiskt alls. :-)

Eleonora sa...

För mig är det en ö i Stockholms skärgård, dit fästmannen och jag seglade rätt ofta som förlovade. Men kan du tänka dig att jag har glömt vad ön heter! Har tänkt flera dagar men namnet har inte poppat upp än, ingen känd ö men det retar mig att jag tappat bort namnet, men så är det ju också 55 år sedan jag var där. Ursäktat hoppas jag. Men ön minns jag gott och med hjälp av bilder blir det ju ändå bättre. OM poletten ramlar ner hör jag av mig igen.

Kram från Eleonora

Eleonora sa...

Visst är hjärnan en konstig grej! Precis som jag kopplat ner datan, flög svarit in i min knopp, det namn som jag sökt i flera dagar nu. VIDSKÄR var för mig den mest romantiska platsen i livet. Visst var atmosfär, kvällar och nätter vid Alassio underbara, men Vidskär har lugnet, vidden, klar natthimmel, varma klippor, ljuvliga bad, segelbåten, gäddfiske och en förälskad fästman vid min sida.

Annika sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tankevågor sa...

Eleonora - Låter som en alldeles underbar plats i Stockholms vackra skärgård. :-)

KRAM!

♥ Hannele på Hisingen sa...

vi dansar på köksgolvet ibland :)

mammaxtre sa...

Vilka underbara bilder. Stockholm i mitt hjärta :-)

Ha en fin lördag

Tankevågor sa...

Hannele - :-) Dans är mysigt!


Mammaxtre - Tack! Antar att du menar nästa inlägg men att du kommenterar på det här inlägget?

Ha en fin lördag du med!