måndag, februari 13, 2012

Era romantiska platser i livet.......en bloggutmaning.


Annika i Reston som skriver bloggen Life in the suburb berättade att hennes hemort Reston i Whasington blivit utsedd till en av USA's mest romantiska platser.  Efter att ha följt hennes blogg i många år så vet jag att det är väldigt vacker miljö hon bor i och det har vi fått ta del av många gånger när hon lagt ut bilder därifrån.
Vi kom på att vi skulle be våra läsare att skriva om sina romantiska platser.....en bloggutmaning till er alla.
Lotta som skriver bloggen Charmigt sa Charlie hoppade på direkt. Vi tänkte att vi alla lägger in våra blogginlägg om våra romantiska platser nästa vecka onsdagen den 22 februari så har ni lite tid på er att leta bilder i arkiven eller ut och fotografera tills dess.

Skriv gärna en kommentar om ni antar utmaningen och vill delta så försöker vi sammanställa en lista på vilka som är med.

VAD är då en romantisk plats? Självklart är det helt och hållet er egen tolkning.....det kanske är i ert närområde, eller en plats ni upplevt på någon resa, eller .....ja ingenting är fel här, det finns inga begränsningar eller svåra regler för att anta den här utmaningen. Kom igen nu så delar vi med oss av romantiska platser till varandra!
Om man inte har någon blogg men ändå vill vara med i utmaningen kan man självklart göra det genom att kommentera och berätta om sina romantiska platser i kommentarsfältet. ALLA är välkomna att delta!

13 kommentarer:

Annika sa...

Ja, nu ska vi hoppas på napp!
Ska försöka ordna en lista på alla som är med så att vi gemensamt kan lägga ut den sen!
Jättekul!
DET var DU som kläckte iden!
SÅ kul det ska BLI!!!
Kram!!

Tankevågor sa...

Annika - Ja vi får väl se om det blir några romantiska platser vi får ta del av. Det skulle vara kul vi blir några stycken. ¨
Man kan ju hoppas att våra bloggvänner och läsare HAR varit på några såna platser i sina dar eller hur? :-)
Antingen man tycker att man är romantisk eller inte så kan man ju ha upplevt platser som är det.

KRAM!

Charlie sa ... sa...

Härligt och så fint du skriver Lisbeth!

Jag blir inspirerad igen att vara med ;)

Kram

Tankevågor sa...

Lotta - Tack snälla du! Vi får väl se om några nappar på den här utmaningen. Många besökare på räknaren men inga kommentarer.... ;-)
Har så många läsare som jag så gärna skulle vilja veta var de har upplevt sina romantiska platser någonstans.
Kram till dig Lotta!

Nässelblom och choklad sa...

Kul idé, jag ska försöka hinna med att leta fram några bilder. Det finns så många fantastiska platser, ibland bara runt hörnet. Ha en bra alla hjärtans-dag!

mossfolk sa...

Mitt inlägg är redan klart. Ska bara komma ihåg att publicera det nästan onsdag :)

Tankevågor sa...

Nässelblom och choklad - Vad roligt att du hänger på och letar bilder!:-)
Det FINNS ju det eller hur?
Ha det gott!


Mossfolk - :-) BRA jobbat! Det ska bli roligt att se. Det verkar inte som så många som nappar på utmaningen tyvärr. Men än är det ju inte för sent att hojta till om man vill vara med. Jag ska också göra ett inlägg nästa onsdag. Det finns så många platser...

Eleonora sa...

Jag anmäler mig och ska göra mitt yttersta att hitta platsen, som dessvärre inte finns i mitt fotoalbum. Men en brasklapp bifogar jag - utifall jag inget finner. Kul idé. Håll tummarna för mig.

Kram kära vännen min

Annika sa...

Ska komma hit och samla namnen på söndag och då göra en lista!
VI är ju faktiskt ngra stycken som är med, trots allt.

KRAMAR!!!!

Klimakteriehäxan sa...

Oj hur ska man kunna bestämma sig för den allra bästa???? vilken tur att det finns lite betänketid!

Tankevågor sa...

Eleonora - Vad roligt om du kan/vill skriva något du med! Om du inte får tag i någon bild kanske du kan låna från nätet, eller i alla fall berätta om platsen? Nu blev jag ju så nyfiken på vilken plats du har i dina tankar.
Stor kram till dig!


Annika - Jättebra om du gör det. Ja hos dig är det ju en hel del som hoppat på utmaningen så det ska bli kul att läsa på onsdag. :-)
KRAM!


K-häxan - DET behöver du inte alls! Du kan skriva om flera platser....du gör precis som du vill. Inga krångliga regler här inte. "Romantiska platser" och inlägg på onsdag nästa vecka....det är det enda. Häng på! :-)

Anita sa...

Jag känner igen platsen, tror jag, på det vackra fotot längst ner...
Visst är det intill Berglunda gård i Ulsriksdal...?

En otroligt vacker plats speciellt på våren med alla vitsippor i skogen..

(På Berglunda gård bodde min moster en tid för länge sedan... ;)

Tankevågor sa...

Anita - Nej det är inte vid Ulriksdal. Det är gångvägen som går ner ifrån Prins Eugens Waldermarsudde på Djurgården. Men nu blev jag nyfiken på det där Berglunda gård vid Ulriksdal som du nämner. Finns det kvar eller? Hur kom det sig att din moster bodde där? Hade hon någon anknytning till slottet?