tisdag, april 29, 2008

Grattis vännen!

I dag fyller hon år! Hon som är min alldeles speciella vän. I ur och skur, i alla lägen så finns hon där ständigt vid min sida. Skratt och glädje, tårar och trassel, allt går att dela med henne. Vi bubblar, pratar och funderar ihop. Men ofta så behövs bara att våra blickar möts, vi vet vad den andra tänker. Hon kom in i mitt liv när hon sökte jobb hos oss och är alltså ingen barndomsvän eller så. Men visst är det härligt att man kan få så värdefulla vänner när som helst i livet?

(Bloggvärlden är verkligen ett exempel på det eller hur? Så många underbara vänner som jag fått i er där ute!)

17 kommentarer:

cS sa...

Vad fint det låter med din speciella vän. Alla borde ha sådana, minst flera sycken. Hoppas hon får en bra födelsedag

Elisabet sa...

Jag säger som cs .., och håller helt med om bloggvärlds-vänner ..., vilken rikedom det blir!

Hanneles paradis sa...

Trevlig Valborg!

Rosvikstjejen sa...

Tack snälla du!
Jag blir alldeles rörd över alla fina ord du skriver.
Du vet att det är dito över det hela.
Vilken fin födelsedagsbild!
Vi ses ikväll älskade du.
Kramisar

Anonym sa...

Visst är det skönt med sådana vänner. Så var det förut hos mig med men sen arbetslagen splittrades kom vi lite ifrån varandra och det är synd. Nu får jag andra ögonkast...inte direkt så där vänliga men talande på ett annat sätt...usch ja. Det är bara bita ihop och gå vidare. Vi har bra dagar också :O)

Humlan sa...

Fyller hon i dag! Tack för att du talade om det!
Kram

Anonym sa...

Jaha...jag tror jag vet vem det är...
Så härligt att få nya vänner, visst är det så och som ni två - en blick och man behöver nästan inget säga.
Hoppas ni haft trevligt!
Kram

Lilla P sa...

Vet du... För sisådär en 8-9 år sedan, då jag fortfarande bodde i Umeå, så träffade jag en tjej och det blev sådär "helrätt" !!! Vi är mycket nära väninnor och vi har skrattat och gråtit ihop. Hon stöttade mig då jag hade det jobbigt med lila snöflingans pappa. Dessutom tog hon sig tid att komma ner och överraska mig på mitt 40-års kals förra lördagen!! Hon är, förutom min äldsta syster, min allra bästa väninna, för hon finns där jämt, trots avstånden!!

Evas blogg sa...

Ja visst är det härligt med fina vänner!

Annika sa...

Och det märks så väl mellan er när man träffar er IRL (det märks på bloggarna också att ni är såta vänner)...Att ni har ett sådant där sällsynt fint band!! Det är en gåva!
Nu bara måste jag över till Rosvik och gratta henne, om än en dag för sent...

Och ja, Bloggvännerna har blivit dyrbara vänner under åren jag har skrivit min blogg. Helt fantastiskt egentligen. DU är ju en av dom!! :-)

Nu till Rosvik!!!

KRAMAR!!!!

londongirl sa...

CS - Visst borde alla ha det!Elisabet - Om någon hade sagt till mig innan jag började blogga att jag skulle få så många nya fantastiska människor i mitt liv så hade jag aldrig förstått vad de talade om. NU vet man ju att det här bloggandet kan ge såna "konsekvenser". ;-)Hannele - Trevlig helg du med!Rosvik - Jag skulle haft en bild på Liljekonvaljer till dig men jag hittade ingen. Det blev en mysig kväll i Gamla Stan och yngre killgänget var ju helt underbart goa'. Hm...ja det låter ju som de äldre killarna inte var det och så menade jag ju inte förstås.;-)
KRAMARGunnel - Låter lite trist att du blev av med dina närmaste kollegor...eller omflyttade? Hos oss är vi några klasser som jobbar i ett annex till stora skolan. Då är det skönt att man funkar bra ihop när man jobbar så nära.Humlan - Hörde att hon fick sms från dig. :-)
KramMarskatten - Ja det är härligt med såna vänner. :-)
KramLilla p - Låter helt underbart! Det där med överraskningar är så roligt!! Inte så lätt att få till på mig. Men just "Rosvik" och "Trucken" som brukar kommentera här ibland har nog varit dem som har lyckats bäst med det. Vilka historier DET skulle kunna bli här på bloggen! :-)
Eva - Visst är det skönt att de finns!Annika - Kan förstå att det märks! :-)
Ja Annika! Det är nästan otroligt att det kan klicka till så som det gjorde mellan oss i somras. Vi var verkligen på samma våglängd! :-)
Det ska bli så härligt att träffas igen.
KRAMAR i massor!

Lullun sa...

Vad härligt du skriver om vänskap. Och visst är det bara fantastiskt att ha sådana vänner och alla underbara bloggvänner som man delar så mycket med! :-)

londongirl sa...

Lullun - Visst är det härligt med vänner! Både dem man har irl och dem man har här i blogglivet. Har du träffat många av dina bloggvänner? Det har jag gjort några gånger och det är så spännande. :-)

Lullun sa...

Nej, det har inte blivit av ännu att jag träffat några. Men det har mest varit pga avstånden. Tror säkert att det blir möten i framtiden dock! Helt klart. Tror jag skulle klicka bra med många, sånt känner man tycker jag bara genom att läsa. :-)

londongirl sa...

Lullun - Ja du har ju alldeles speciella avstånd med din destination på Grönland. Men jag är också säker på att du har rätt. Man känner på sig att man kan hitta mycket gemensamt med många bara genom att läsa deras bloggar. Härligt att det går! :-)

Inkan sa...

Underbar bild - vilka vackra blommor och vilken vacker duk.
Allt får mig att minnas ljuvliga sommarbesök hos min mormor när jag var barn.
Skönhet som är tidlös.

londongirl sa...

Inkan - Vad glad jag blir över dina ord! Såna där små enkla blombuketter med nyponrosor i är det som jag uppskattar så ute på ön (där bilden är tagen)
Härligt att kunna väcka minnen till liv med en bild. :-)