lördag, september 16, 2006

Home sweet home

I dag har jag ägnat hela dagen åt homestaging i hemmet i Dalarna. Det var faktiskt riktigt roligt. Fint blev det och det var så skönt att kunna lämna över nycklarna till mäklaren. Nu är jag äntligen hemma igen efter många mil i bil så nu är jag väl värd ett glas rött? Skulle kunna tänka mig en bra film på TV också men det finns väl ingen? Kan någon låna mig en film med lite hjärta och smärta och den får gärna utspela sig i London?

15 kommentarer:

Monica med yffen sa...

Det är klart att du är värd ett glas vin! Ta två!

När jag försöker tänka ut någon film som utspelar sig i London, kan jag inte komma på någon med hjärta. Bara smärta. Som Dracula och Jack the Ripper och det var ju inte en sån film du var ute efter. :)

londongirl sa...

Monica - Nej usch! Då hade jag nog inte kunnat sova i natt.

Fröken Bokmal sa...

"Closer" är bra men hemsk. Framåt jul ser jag alltid "Love actually", för den blir man så varm och julmysig av:)

Jubbe sa...

Love Actually o Noting hill e ju mysiga men men ... dem har du väl kollat dig trött på redan eller?

Bloggblad sa...

Jag vet inte nåt om filmer - men det finns ju bra böcker... Har du läst "Kärlekens musik"? Minns inte författarens namn, men mycket kärlek och mycket London var det.

trucken sa...

Jag har aldrig varit ett fan av Woody Allen. Men hans senaste (?) film, Match point, var riktigt bra. Den innehåller allt det du önskar: London, lite hjärta och all den smärta som kärleken kan ställa till med.

Gunnel sa...

Eftersom det är söndag idag så hoppas jag att du inte är för dåsig av allt vin :O)

Humlan sa...

Så skönt att ha kommit så långt att det nu är överlämnat till mäklaren! Jag känner mig lite kluven till homestaging, som om det är lite fusk... Samtidigt inser jag att man ska kunna se lägenhetens /husets potential, utan att behöva se säljarens personliga liv...

Hoppas du hittade på något trevligt till vinet!

londongirl sa...

Fröken Bokmal - Bra filmer båda två. Love Actually är en klar favorit som jag brukar se ibland när jag längtar för mycket. Det är mycket värme, jul och London i den. :)

Jubbe - Nä, inte blir jag trött inte.

Bloggblad - Den boken är helt underbar! Jag är så irriterad över att jag lånat ut min men inte fått tillbaka den. Skulle vilja läsa den igen. Fantastisk handling på flera plan.

Trucken - Jag ÄR en fan av W. Allen men den har jag inte sett. Vet bara att den inte ska vara precis typisk honom. Undrar om den finns på dvd?
Han lär ha spelat in något nytt igen i London.....Kram

Gunnel - Nej det är ingen fara. Var egentligen för trött så jag somnade gott av ett glas. Allt bilåkande tog ut sin rätt.

Humlan - Det är jätteskönt att ha kommit så långt. Nej inte blev det direkt något fusk. Mer så där att jag fixade till det hela med inte för mycket personliga saker som fotografier framme osv. Dessutom fixade jag till den inglasade balkongen och det gjorde mycket.

trucken sa...

Ja, det stämmer. Scoop heter den. Faktum är att jag såg Woody himself när de spelade in en scen på McDonalds inne på Paddington Station i somras. Jag vet inte om det var till den filmen eller nästa alster som även den tydligen ska utspelas i London. Match point finns på DVD.

londongirl sa...

Trucken - Man stöter alltid på kändisar när man är i den där staden eller hur? Vad bra att den finns på dvd då ska jag se den.

Elisabet sa...

Hemligheter och Lögner.
Inte i London, men väl i England.

Underbar!

londongirl sa...

Elisabet - Tack för tipset! :)

Flaxa sa...

Måste det vara London?
Walk the line. Film om Johhny Cash. Kanonbra och bra musik....

londongirl sa...

Flaxa - Det behöver det inte vara. Alla tips mottages, tack!