söndag, juni 20, 2010

Äntligen!

Kyssen.


Vaknade till strålande sol ute på ön och min första tanke var att hoppas solen lyser inne i stan också och det gjorde den!
Visserligen sägs det ju att det för lycka med sig att få regn på sin bröllopsdag. Men igår var det ändå härligt för alla som deltog att solen infann sig. Femhundra tusen människor fanns på stadens gator för att fira det hela. Idag rapporterar olika europeiska tidningar och tv-kanaler om Sveriges fantastiska sagobröllop.
Det var helt underbart vackert och mer än en gång svämmade ögonen över här. Daniels underbara tal till Victoria var ett sånt tillfälle.
Men det var ändå skönt att vara ute i den fridfulla skärgården och inte inne i stan och följa det hela. När månen gick upp här i den ljusa juninatten skålade vi i champagne och gladdes åt att de äntligen fick säga ja till varandra.

Blogger bara spökar med mig....först såg det ut som jag hade bilderna med här i inlägget. Men sen såg jag att det inte var så. Nu hoppas jag att de är med. Tagna på TV'n såklart så kvaliteten är därefter.

18 kommentarer:

UllaMona sa...

Jag skriver som någon annan skrev: Bernadotterna har dragit en högvinst som får bli släkt med Westlings, och absolut inte tvärtom.
Prins Daniels tal såg även jag och det rann en tår...kärlek.

Lena sa...

Jaa, det var fint, väldigt fint, men jag tycker ändå att det är skönt att det är över.

Londongirl sa...

UllaMona - Ja Daniel kan nog behövas i den kungliga familjen. Här var inte ett öga torrt när han höll sitt tal.


Lena - ja visst var det men jag tycker som du....jätteskönt att det är över nu. Hoppas på några andra nyheter snart. Allt har ju handlat om detta bröllop så länge nu. Men visst var det vackert...och Stockholm var så fint på alla TV-bilder. :-)

Bloggblad sa...

Två bilder ser jag. Och om man låter bli att klicka upp dem duger skärpan bra.

Allt var så vackert så det var som en saga.

Londongirl sa...

Bloggblad - Vad bra att du ser dem....sitter här ute på ön och allt brukar funka med datorn. Men de senaste gångerna jag har försökt blogga har det bara krånglat.
Nog var det ett sagolikt bröllop vi såg igår.

Humlan sa...

Jag ser också två av dina bilder. Så det fungerar ju rätt bra ändå! Jo, solen sken, vinden ven och några gånger hotade mörka moln från väster... men det blev ju bra ändå med vädret och resten verkar ju ha fungerat som det skulle också.

Jag tittade på tv och pysslade här hemma, det var roligt att se (skulle gärna titta närmare på alla juveler som gnistrade förbi) men nu blir det skönt att veta att man kan ta sig fram i stan igen, om man vill.

Hoppas det går bra med allt på ön!
KRAM!

Canyon Girl sa...

I looked at the pictures in dn.se and saw so much love between them. There was one where she touched his cheek, so sweet. I was shocked to see how old the King's sisters are now (I'm not far behind). So strange, but I have pictures in my mind of them from the 1950s. Stockholm was just gorgeous as always.--Inger

Klimakteriehäxan sa...

Vi soms att hemma såg i alla fall bäst - och fint var det!

Klimakteriehäxan sa...

Och JA, skönt att det är över nu!

Sabina sa...

Ja du L, vilket sagobröllop, man blir alldeles kär, kär i kärleken som UllaMona skrev på min blogg;)

Tycker bilderna är riktigt bra jag, särskilt om dom är tagna på tvn.

Kraaaaaaaaaaaaaam å fortsätt ha det underbart ute på er Ö.

Vonkis sa...

Han är verkligen störtskön vår nye prins.

♥ Hannele på Hisingen sa...

Stockholm visade sej från sin bästa sida.

Annika sa...

Två av tre bilder syns!
Visst var det ett fint bröllop. Det tycker även jag som är icke-rojalist. Men, nu är det BARA skönt att spektaklet är över.
Kramar!!!

bettankax sa...

Vackra som bara den var/är dom!! Tårar fälldes och det var som det ska på ett bröllop, bara lite mer av allt:)
Och jag kollade så ögonen höll på att trilla ur skallen på klänningar, smycken osv. Fick för mig att jag hade varit fin i Elisabeth Tarras W:s klänning..eller inte???;)

Elisabet sa...

Men jag säger som någon annan här .., så gamla kungens systrar hade blivit!! Margareta blir allt mer lik sin pappa .., och vad den golfspelande prinsessan ser ut som, ja, det tänker jag inte skriva här ,-)

Londongirl sa...

Humlan - Ja nu blir det skönt när stan blir sig lik igen. Jag är glad att vi valde att se det på TV och inte ute på stan. Somliga jag känner fastnade på Djurgården och kunde inte ta sig tillbaka på flera timmar!
Kram


Inger - I agree with you! So much LOVE between them! And the King's sisters....yes they looked so old!! I'm so glad that it was such a wonderful day with sunshine all over our beutiful Stockholm! :-)
Kram!


K-häxan - Ja helt klart så såg vi bäst framför TV'n. visst var det fint och jag njöt av att se hur vackert det var i Stockholm....alla blommor och gröna gräsmattor där man i vanliga fall kör bil. Så skönt att allt gick bra och att det är över nu.


Sabina - Ja verkligen! Så mycket kärlek som lyste igenom. Gick rakt genom TV-rutan! Underbart!
KRAM!!!


Vonkis - Japp det är han! Står med båda fötterna i lingonskogen samtidigt som han säkert kommer att ta all uppståndelse med ro.


Hannele - Ja...det kunde inte ha varit vackrare. :-)


Annika - Bra att du ser dem! Ja visst var det fint. Så skönt att det blev en sån strålande vacker dag för alla som var i stan och firade. Men som sagt nu är det skönt att det är över. :-)
KRAM!!


Bettankax - Jamen det hade du säkert! Jag gillade hennes klänning. Såg du klänningen som Victoria hade kvällen innan på konserten? Den var också helt fantastisk tycker jag....och så brudklänningen förstås. Vilken fullträff! :-)


Elisabet - Hm...fniss jag tror jag vet vilken du menar. (kan inget om vem som spelar golf eller så men..)
Jag tänkte detsamma som du när jag såg henne.
IGÅR upptäckte jag på min mobil att jag hade ett missat samtal från i lördags och ringde min röstbrevlåda...en mycket trevlig och glad röst sa att hon då satt i kyrkan och skulle vinka till mig.
:-) :-) :-)
Visst var det vackert där inne i kyrkan!

Anonym sa...

Ja nu är det äntligen över. Visst var det fint men otroligt mycket folk i stan. Jobbade hela helgen i den där röran.
Kram
// PA

Londongirl sa...

PA - Ja det var otroligt mycket folk. Det var skönt att se det på TV ute på ön och inte vara i stan den dagen.
KRAM!!