onsdag, december 30, 2009

Gott Nytt År allihop!


Snöänglarna har landat...


Här pågår mitt jullov som bäst och det är så skönt. Lata dagar som varvas med knasterkyliga promenader därute i vintervärlden. Idag såg träden ut som de var doppade i florsocker överallt.
I år tänker jag inte skriva några som helst funderingar om året som gick.... Året har varit ett av de bästa på många år. I alla fall på det privata planet.

Nu undrar jag hur ni gör med nyårslöften? Tänker ni ut några? Brukar ni hålla dem? Jag brukar inte uttala några löften så där. Men i år har jag bestämt mig för att lova mig själv några viktiga saker. Har formulerat några tankar som kommer att förändra en del i livet. Tänkt ut några delmål och ställt in siktet på några större mål som visserligen kommer ta tid att genomföra men det kommer att gå till slut...

Nu önskar jag er alla en riktigt mysig nyårsafton och ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2010!


42 kommentarer:

Slottsträdgårdsmästaren sa...

Önskar dig också ett riktigt Gott Nytt År och nu ser vi fram mot ett ännu bättre år än 2009! Hur man nu ska kunna toppa det?

LindaLotta sa...

Nyårslöften har jag haft många men de senaste åren har jag låtit bli, har oftast misslyckats och den känslan är så tråkig.
Stod och tänkte på det där tidigare idag, att jag kanske skulle lova mig själv något, men om det blir så, så får det bli ett eget inlägg. Här kan jag smita undan i en kommentar :)
Hoppas att ni får en fin avslutning på året och att nästkommande blir minst lika bra!
Stor kram till dig och A.

bettankax sa...

Inga nyårslöften. Kommer inte ens ihåg när jag hade några senast..? Önskar dig och din familj ett riktigt Gott Nytt År! Kram

Evas blogg sa...

Vilken vacker änglabild! Nej några nyårslöften har jag inte, det brukar i alla fall inte infrias. Men några små delmål har även jag :) Gott Nytt År!

Humlan sa...

Nä, några nyårslöften brukar jag inte ge, har ibland haft nyårsönskningar men dom har inte slagit in, så nu tittar jag bara nyfiket på det nya året och undrar vad som ska hända.

Önskar er ett riktigt Gott Nytt År!
KRAAM!

Bloggblad sa...

För mig har det här året varit det bästa på så länge jag kan minnas. Ur alla synvinklar. Och mitt löfte blir nog svårt att hålla: att inte stressa... jag blir så himla ivrig när jag går igång på olika projekt att jag inte kan ta det lugnt. Men försöka duger...

stella sweden sa...

Mitt år har vart det allra värsta o bästa scenario för mig men det positiva uppväger TUNGT...by the way så har jag börjat blogga igen...bara det! Ha ett svirrande lyckligt nytt år!

smulan sa...

Nyårslöften är svåra, för de infrias aldrig helt och hållet. Men förhoppningar känns bättre! Och det har jag. :)

Jag hoppas på ett bra 2010 ur alla synvinklar - och det hoppas jag det blir för dig också Londongirl!

Gott Nytt År och en varm kram till dig.

Londongirl sa...

Slottsträdgårdsmästaren - Tack! Ja nu ser vi fram mot ett nytt år...ett toppenår! Tänkte på dig igår när vi var på Ulriksdal. När börjar man så penséer egentligen? Börjar längta efter dem. ;-)LindaLotta - Nej det är evigheter sen jag gav några nyårslöften. Det är inte min grej heller. Men nu har jag tänkt ut några mål som jag vill försöka genomföra....tillsammans med A. :-)
Ha en riktig mysig nyårskväll och kram till er alla tre från oss!Bettankax - TACK! Önskar dig detsamma! Varm kram från mig.Eva - Visst är änglarna fina! Rostiga snöänglar. De borde flugit med mig hem. Lite mål kan nog vara bra att ha. Kram på dig!Humlan - Nej nyårslöften är svårt att få till. Men drömmar och önskningar....rätt var det är så slår de in! Du vet vad min A brukar säga eller hur? "Keep on dreaming baby" :-)
KRAM!!!!Bloggblad - Åh det där med stress är inte alls bra för oss. Vi borde försöka bli av med det! Men det finns olika sorters stress. Träffade en läkare före jul som sa att stress är inte att leka med.
Lugnare 2010 alltså! Men mitt år har som ditt varit det bästa på länge... Hoppas det håller i sig så. :-)Stella - Naj va roligt! Är du tillbaka igen!? Gotländska stjärnan tillbaka på blogghimlen!!
Hoppas att 2010 ska bli övervägande ännu mer bättre för dig! :-))Smulan - Tack! Jag hoppas också på det här året för oss! Hoppas verkligen att du kommer att må bra och inte drabbas så mycket av ditt yrselelände! Mitt gick över när jag åt en kur mot bihåleinflammationen.
Varma kramar och tankar till dig!

Rosenvante sa...

Önskar dig ett riktigt skönt slut på året och ett riktigt gott nytt 2010

Londongirl sa...

Rosenvante - TACK! Önskar dig detsamma! Ha det gott där nere på min barndomsö! :-)

Gunilla sa...

Underbart vackra änglar! GOTT NYTT ÅR!

CiCCi sa...

Jag har satt ett löfte att inte äta något från chipshyllan och inga pommes eller dyligt under 2010. Lycka till!! ;-) Jag brukar låta bli sånt här annars, men nu har jag sagt det högt också så då får det bli så. Jo just det, ett år hade jag som löfte att skicka grattiskort till alla jag kände och inte grattade personligen. Det gick bra till typ november..

Önskar dig en härlig helg och ett gott nytt år! Kramis

Londongirl sa...

Gunilla - Tack! Vad roligt att du tycker om änglarna, det gör jag med! :-) Gott Nytt År!CiCCi - Lycka till med det!! Finns bättre saker att stoppa i sig eller hur? ;-) Skicka grattiskort skulle jag också behöva bli bättre på.
Gott Nytt År och kram till dig!

Tussegumman sa...

Gott Nytt År 2010 önskar jag dig! Ta hand om dig/Kramar Tussegumman

Anonym sa...

Gott Nytt År önskar jag dig och varma kramar från mig!

// PA

Londongirl sa...

Tussegumman - TACK! Detsamma till dig! Kram!!PA - TACK! Hoppas ditt år också blir riktigt gott! Varm kram från mig!

Matildas fikarum sa...

Gott Nytt År!

Mitt nyårslöfte är att motionera mera. Att äta mindre är svårt, men att röra på påkarna ska väl inte vara så svårt bara jag kommer iväg.

HusEtt sa...

Gott Nytt År på dig också! Nyårslöfte....vet inte skulle väl vara att njuta mer av min tid och omgivning nu när renoveringen gått in i en ny fas.

Londongirl sa...

Matildas fikarum - Tack! Att röra på sig är ju alltid bra. Du är ju redan igång med dina långa härliga strandpromenader! Fortsätt att fota dem! :-)
Gott Nytt År! (Ditt måste ju redan ha börjat...vi är några timmar senare än dig)HusEtt - Tack! Ja nu kanske ni kan börja njuta lite av era omgivningar och av huset som ni förvandlar. Jag ser fram mot nästa års blogginlägg hos er! Gott nytt År på er både tvåbeningar och fyrtassingar!

Kesu sa...

Nyårslöfte? Hm, har inte funderat ut nåt - än - men jag tillhör kategorin "aldrig sämre än att jag kan ändra mig". Tycker din linje med delmål låter sund. Ska ev köra den.

Vilket vackert uttryck "doppat i florsocker"! Det tror jag att jag lånar vid tillfälle. Om jag får?

En stor och varm nyårskram till dig!

Londongirl sa...

Kesu - Ha ha ...den kategorin tillhör jag också...alltså "man är inte sämre att man..."
Klart du får låna uttrycket! :-) Låna på bara, ordet är fritt!
Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
Varma nyårskramar från mig!

Mildamakter sa...

Önskar dig och de dina ett riktig gott nytt år.
Mitt nyårslöfte i år är det samma som de senaste åren, dvs jag lovar mig själv högtidligt att jag inte ska springa New York Maraton ;o)

Londongirl sa...

Mildamakter - Tack! Men VA!?! Ska du inte? Inte i år heller? :-)

Eleonora sa...

Ser att du formulerat i ditt inre hur du vill göra vissa förändringar framöver i livet. Det låter så moget och bra och man bli genast sååå nyfiken på vad det kan vara.

Med den vackra bilden för ögonen vill jag önska dig ett riktigt Gott Nytt År. Nu ska jag strax se Wien-konserten på TV och får sno på litet så att jag bara kan sitta ner och slappa! Kram kram

♥ Hannele sa...

Gott nytt år, vännerna skrattade, när jag sa att jag ska bli pedant i år :)
Kram.

Vonkis sa...

Gott nytt år!

Slutade med "offentliga" nyårslöften för några år sedan, brukar fundera ut en eller två saker som jag ska tänka extra på under det nya året men kallar de inte för löften.

Bloggullet sa...

Jag önskar dig gott nytt år.

Kram

Klimakteriehäxan sa...

Ett riktigt gott år önskas dej och de dina!

StrandMamman sa...

Gott nytt år på dig!! Kollade nyss på dina Londonbilder, blev sååå ressugen... Kram!

Nässelblom och choklad sa...

God fortsättning. visst är det skönt att få vara ledig och hämta ny kraft. Jag tror att man behöver det den här tiden på året. Spännande med dina tankar. Låter klokt att ha delmål och att kanske hålla dem lite för sig själv ett tag. Önskar dig allt gott!

Christina sa...

Vilken vacker bild! Vem har gjort figurerna?

Ett riktigt Gott Nytt År önskas dig och de dina från stationen! Jag är ju ny i bloggvärlden så jag tycker det har varit ett märkligt och enastående spännande bloggår :)

Londongirl sa...

Eleonora - ;-) Moget och moget...
Ja kanske. Lite strategier handlar det om....för att nå punkt C måste man börja på A och ta sig förbi B...
Söndagskram från mig!Hannele - Ha ha ...Jasså det gjorde de? :-)Vonkis - Tack! Ja det skadar aldrig att tänka ut något bra eller hur?Bloggullet - TACK! Detsamma önskar jag dig. Kram!K-häxan - TACK! Önskar dig detsamma! Skulle vara roligt om vi kunde ses något det här året igen! :-)Strandmamman - TACK! Vad roligt att du gillade bilderna från London! :-) Kram!Nässelblom och choklad - Tack! Ja jag har verkligen njutit av de här lediga dagarna. De är så kravlösa och fulla av vila. Det behövde jag. Allt gott till dig med! :-)Christina - Visst är det vackra änglar! Men jag vet inte vem som gjort dem...kan kanske ta reda på det.
Ja visst är bloggvärlden och allt den för med sig fantastisk! Så många underbara människor som finns där och som både blivit privata vänner och bloggvänner! :-)
Ha en skön fortsättning på helgen där på stationen!

Rosvikstjejen sa...

Nja nyårslöfte vill jag inte kalla det. MEN jag har bestämt mig för att "skita i jobbet", det är inte allt. Missförstå mig rätt, jag ska gå dit, göra mitt bästa med barnen och mina kollegor men sen får det vara. När man vaknar för att man drömmer onda drömmar om sitt jobb har det gått för långt.

Annars ska jag träna mer, äta nyttigare och ta hand om mig och min familj lite extra. Jag ska träffa mina vänner fler gånger under 2010.

Puss kram miss u

Londongirl sa...

Rosvik - KLOKT av dig vännen!! Jag vet ju så väl vad du menar. Har kört den linjen hela terminen som var. Hade inte överlevt annars.

Att ta hand om sina nära och kära och sig själv lite extra är också klokt. Det ska jag också göra.
Det där med att träffa sina vänner oftare lät bra....när ska vi ses?? ;-)
Miss u 2.

KRAAAAAAM!!!

Annika sa...

God fortsättning, Lisbeth!
Jag har njutit av julkortsjulen i Sthlm. TÄNK att vi fick ett sådant helt underbart väder!
Vilken lycka!
Nu är jag tillbaka i DC igen med vanliga rutiner. kallt här med, minsann.
SÅ glad över att ditt 2009 var så bra! DET var ni verkligen värda!
Synd att vi inte hann ses, men det var så otroligt mkt jag inte hann med :-(
Kramar i massor och forsätt njut av vintern. den ska ju hålla i sig!!

Londongirl sa...

Annika - Tack detsamma! Jag är så glad att det blev sån fin vinter och julhelg för er när ni nu firade här hemma i Sverige! Stockholm har verkligen sett ut som ett julkort! Kan inte ens minnas att det någonsin har varit så här så länge över julen... Några dagar men sen har snön oftast försvunnit. Men den här julen och nyårshelgen har snön bara legat där hela tiden. Jättevackert!
Visst hade det varit urkul att träffas en snabbis men jag förstår att ni hade fullt upp med att vara med nära och kära såklart!
Varma kramar till dig vännen!

Miss Upsey Daisy sa...

Gott Nytt År tillbaka. Jag har några löften som inte är så stora. Mer att förenkla för mig och minska det dåliga samvetet.. ungefär så :)

Musikanta sa...

Är det verkligen bara Eleonora och jag som är nyfikna på vad dina nyårslöften kan vara, haha? Jag skulle verkligen vilja veta det!

Själv har jag bara gett mig två stycken - att promenera varje dag och att öva minst en timme - också varje dag - på orgeln eller pianot. Hittills (i fyra dagar) har det gått bra att hålla dessa löften.

Och att inte sitta vid datorn mer än två timmar per dag (svårare att hålla dock)... Har redan suttit här i en och en halv timme ser jag på klockan!

En riktigt god fortsättning på det nya året önskar jag dig!
Kram/M

JULIE K sa...

Før några år sedan gav jag et nyttårsløfte som var at jag aldrig skulla ha något nyttårsløfte igjen....det har jag holdt. Mina løften førut blev altid brutna och jag ble less, så nu kjennes det bættre : )

Lisette sa...

Änglarna måste vara snygga redan innan men rimfrosten gör dem ju inte precis sämre!!
En riktigt god fortsättning på det nya året.

Londongirl sa...

Miss Upsey Daisy - Att förenkla tillvaron är aldrig fel. Låter klokt av dig tycker jag. Lycka till och God Fortsättning på det nya året!Musikanta - Vad bra att du ska ut och promenera varje dag! Här har vi ju en hund som ska ut varje dag så det är aldrig något "fusk" med det.
Vill inte kalla mina planer för direkta löften men det handlar mer om att lägga upp strategier för att förverkliga drömmar. Det kan ta lång tid och det kan smälla till och gå fort. :-)
"Keep on dreaming baby" brukar maken säga till mig och det gör jag. :-)
Kram!Julie - JA! Det har aldrig varit min grej att avlägga nyårslöften. Men nu har jag lagt ut kursen och planerat vad jag vill och det känns bra.
Ha det så gott och njut nu av er nya bostad!! :-)
KRAM!Lisette - Ja det är sant! Änglarna är av rostig plåt och jag älskar rost. :-)
God fortsättning till dig med!