fredag, september 18, 2009

Words of today....

Blogginläggen kommer sparsamt här. Skulle vilja blogga mer men är inne i en period när jag inte hittar orden. Inte tycker jag att det finns några bilder värda att lägga ut heller. Är så himla kritisk mot mig själv. Antagligen alldeles för kritisk.
Kanske skulle man vara med i "fredagstemat" som pågår på en del bloggar? Då skulle det i alla fall bli ett inlägg den dagen.

Skulle vilja hitta några ord idag....men de stannar inombords. Jag lägger in lite musik i stället. Lyssnar på den idag när jag är ledig. Ska gå långpromenad på Djurgården, kanske fota lite höstfärger. Vad ska ni göra?
Så här kommer då Uffe L och Tina T. Inte tillsammans men var och en för sig är de precis som kärleken....still going strong.


22 kommentarer:

Eleonora sa...

Nej sluta nu! -- du som alltid lägger in så vackra bilder och har trevlig medföljande text. Så himla kritisk får du inte vara mot dig själv!! Du är bäst!

Promenad på Djurgården låter härligt. Skulle gärna haka på, men jag ska städa hemmet och så får det bli. (Suck) Solsken och vackert väder får du ju i alla fall.

Annars kan jag hålla med dig om att orden tryter ibland, man tycker inte att man har något speciellt fängslande att berätta. Men egentligen behövs det inte heller, bara man ger sig till känna då och då. Jag brukar vara duktig på att kommentera men nya inlägg blir det kanske inte så ofta. Det duger det me´.

Ha det gott kära Lisbeth och stor kram och ta nu och berätta vad du såg och upplevde på Djurgården!

mossfolk sa...

Inläggen är färre hos mig med. Kanske inte så mycket för att jag inte hittar orden som för att det inte blir av. Väl igång ser jag långa listan med alla bloggar som borde besökas och det räcker för att stänga datorn och återgå till "riktiga livet" :)
Fast det går förstås i perioder, kanske kommer jag igång nu igen...

Ha en underbar ledig fredag och ta mycket bilder (och lägg dem gärna här, kallar mina mindre lyckade för ögonblicksbilder ;)

Inkan sa...

Jag känner igen den känslan av att sakna ord- det gör jag faktiskt emellanåt.
Så plötsligt händer något och det nästan svämmar över.
Men jag tror att det handlar om att invänta sig själv, sin själ, sitt jag -och inte skriva för att man tror att man är tvungen.

När jag blir lite stum- då fylls min mailbox med goda ord från mina poetvänner och skrivande medmänniskor. Det känns tryggt för det ger stimulans och nya tankar.

Och min gamla norske diktlärare sa en gång: "Du leg handa di inn i mi.
Verda tek ein pause."

Bloggblad sa...

Man ska nog inte tänka för mycket... jag vet inte hur många gånger jag skrivit långa inlägg - och raderat alltihop. Just när jag börjat tänka...

Fast lite bloggtrötthet känner jag igen, ibland får man för mycket av bloggeriet. Jag har dragit ner både på egna inlägg och på att läsa andra. Ströläser lite här och där - och hos dem som skriver hos mig.
Jag säger som Mossfolk: när jag ser den långa listan orkar jag inte ens börja. Och de som skriver jättelånga inlägg... orkar jag inte alltid läsa...

Londongirl sa...

Eleonora - TACK för dina fina ord! :-) De värmer. Jag ska försöka komma igång med fotanddet igen....och inte vara så himla petig.
Ha det gott du med!Mossfolk - En del bilder kan jau faktiskt ha något att säga trots att de är långt från "perfekta".
Förstår om DU har annat för dig än bloggen just nu.
Ha en bra helg!Inkan - Tror du har rätt. jag behöver verkligen invänta mig själv just nu. Det händer så mycket nytt och jag har så många tankar att tänka på vilka steg som ska tas.
Men jag vet riktningen och det är ju alltid något. ;-)
Bloggblad - Vi är nog lite lika där...jag läser inte heller långa inlägg överallt. Bara hos mina favoriter.
Men det är skönt att veta att jag inte är ensam om att radera inlägg. ;-)

Ha det gott!

Turtlegirl sa...

"Skördat" ett gäng tomater på balkongen. Sent omsider blev de röda.

Har hunnit med en cykeltur t/r till båten för en baugettelunch med M och lillasyster som hade studiedag denna soliga dag. M kan ju ha kontoret på fickan såna dagar.

Nu hemma en sväng men ska cykla en sväng till ett fält med solrosor jag såg igår. Fota lite där. Jag är så förtjust i just solrosor så ska bli kul se dem på mer nära håll.

Sen blir det middag hos M innan nattjobb väntar kl 2130.
Kan nog bli tufft åka därifrån för att jobba....


Det var min soliga septemberfredag :-))

Matildas fikarum sa...

Jag sitter här och tuggar i mig pasta med pastasås och riven parmesan. Krångligare än så orkade jag inte göra det så här på fredagkvällen. Surfar lite bloggar och ska nog göra mer kaffe om en stund.

Londongirl sa...

Turtlegirl - Låter som du haft en riktigt bra dag. Gillar också solrosor....blev påmind nu om att jag har faktiskt fotat såna för en vecka sen. Ska kolla om de duger till bloggen.Matilda - Mmm...parmesan är så gott. Det kan man lätt bli beroende av. Ha en fin fortsättning på din fredag!

Annika sa...

Ja, jag säger detsamma!!
Det är ju du som är den "äkta stockholmsbloggen". Det är du som så ofta får mog att längta hem. Dina bilder är underbara!!!

VISST kan du gå med i Show and Tell!! Det är ju så roligt.
Du är varmt välkommen, men det VET du ju redan!!

Kom igen nu!!
Gå ut och plåta Sthlm för det gör du ju SÅÅÅ otroligt bra!!!

Stora kramar från mig!!

Londongirl sa...

Annika - Du är så gullig som skriver som du gör!! Men det här inlägget blev inte till för att jag skulle håva in en massa beröm för mina bilder! ;-)
Visst blir jag himla glad att någon tycker om dem och att de kan betyda så mycket som HEMLÄNGTAN till och med för dig!
Klart det kommer mer bilder av vårt älskade Stockholm. Var lugn för det du!
Ha det gott i helgen!
Kramar till dig.

Humlan sa...

Vi får väl hoppas att det är tillfällig vilopaus. Jag är säker på att du hittar bra bilder om du tittar igenom arkivet en gång till och orden kanske du hittar under någon promenad...
Själv har jag börjat titta på lite bilder från veckan, men jag har så mycket annat som samlats under bortavaron så ska jag lägga ut något så får det nog bli en kortis med kort. :-)

Kram

Fresia sa...

Jag måste ändå upprepa det en del har sagt.
Om du har svårt med orden eller bilderna just nu - så låt det vara så. Finns få som lägger in så fina bilder som du. Och text.

Jag känner också så då och då, ffa när jag ser listan. För man vill läsa och kommentera men det tar timmar i anspråk. Och jag har inte tillräcklig rutin (typ läsa varannan dag olika bloggar etc) utan jag sitter i timmar.

Så låt bloggen vila lite. Återkom när orden är på plats igen.

Varm kram

Gunilla sa...

Jag känner likadant för tillfället - men det går väl över.... (baksmäll efter en intensiv terminsstart kanske?)

Rosvikstjejen sa...

Förstår vad du menar. Men du, dina bilder är oerhört fina och talar för sig själva. Katterna finns väl och lilla voffsingen med. Eller kanske en bild på lillan.

Ibland får det faktiskt bara vara oxå även om jag är här titt som tätt för att kolla in vad du skriver och fotar.

Jag är totalt urusel på att uppdatera min egen blogg. Tiden och fantasin för vad som ska vara med försvinner när jag sätter mig här.

puss kram loveu

UllaMona sa...

Jag tycker om din blogg och dina bilder.
Jag brukar titta länge på dina bilder och ofta upptäcker jag någon detalj som fångar mitt intresse för just den bilden...
man ska blogga när man känner för det och det ska kännas roligt att skriva ord, det får aldrig bli ett måste.
KRAM PÅ DIG.

Londongirl sa...

Humlan - Egentligen har den här bloggen paus hela tiden tycker jag. ;-)
Men nu ska jag ta mig tid och fota lite mer...hoppas jag.
Orden får komma på annat håll just nu. Roligt att prata med dig i telefon igår. :-)
KramFresia - Känner igen det där...men jag tycker kommentarer är så givande. Om det inte kommer kommentarer så uppstår ju inte den där kommunikationen som jag tycker är det allra roligaste med inläggen. Man ser ju på räknaren att så många varit inne och tittat/läst men inte skrivit någon kommentar och visst det är upp till var och en. Men jag försöker hinna med att kommentera.
HUR har det gått för er med er lilla "gäst"? Måste in och läsa hos dig om det finns några nyheter.
KRAMAR till dig.
Gunilla - Jag tror du har rätt!! Klart att jag lider av sån baksmälla! :-))
I år mer än någonsin.
Rosvik - Dina inlägg längtar jag jämt efter vet du. tycker det är så roligt att se dina killar på bild och nu var det länge sen jag såg kattsläktingarna våra!!
Nu har jag börjat skriva andra texter på ett annat håll...men vi får se om det blir en till blogg av det någon gång.
Hur går det med lilla o??? är du hemma i morgon?
Kramar i massorUllaMona - TACK för dina snälla ord! Jag blir glad över att läsa att du gillar bilderna....hoppas du kommer ihåg att klicka upp dem också.
Vi får se om jag kan få lite ny inspiration med den här bloggen snart.
Såg att lilla barnbarnet hade en Iron Maidentröja!!! Häftigt! Visste inte att det fanns så små. :-))
Kram på dig.

Eva H. sa...

Läser din blogg och brukar titta in här och se om det kommit något nytt. Trivs här med dina fina bilder och texter.
Hälsningar
Eva H.

Londongirl sa...

Eva H - Tack och varmt välkommen tillbaka igen! :-)

StrandMamman sa...

Kom och "provtesta" fredagstemat på fredag!! Du tar så härliga bilder och jag tycker om att komma in här och se vad du har att bjuda på :) Kram!

Londongirl sa...

Strandmamman - Tack vad gullig du är som skriver så! Vi får se...jag kanske hänger på. Kram

trucken sa...

Ja ärliga Djurgården.

Kram

Londongirl sa...

Trucken - ärliga?
ärliga,härliga och
besvärliga?
Äh jag förstår. Det är härligt på Djurgården.

Kram