söndag, oktober 05, 2008

Burr....

Det regnar och blåser halv storm utanför fönstret. Morgonpromenad med hunden och sen in i värmen igen. Tar en kopp te till och stannar nog inne tills nästa hundpromenad. Vad gör ni denna blåsiga söndag?

24 kommentarer:

PGW sa...

Ungefär samma här, men minus hundpromenaderna tyvärr. Får väl slå mig lös på en promenad till ICA och handla mjölk senare.

Humlan sa...

Jag tänker då inte sticka näsan utanför dörren! Regnet piskar mot rutan och lockar inte till promenad.
Jag byter sängkläder, packar, plockar och har precis ringt och grattat ett födelsedagsbarn.

Tankevågor sa...

PGW - Du kan väl låna en vovve?Humlan - Jag gör ungefär samma saker jag med. Skulle önska att jag hade något att packa till bara....
Skulle vilja ta en liten weekendtripp någonstans.

Sabina sa...

Ååå jag gör nog som du, håller mig inne. Är toktrött efter en riktigt rolig utekväll med sötasteCicci, men det var det ju värt=)
Skulle vilja tända ljus sätta mig i soffan med mitt täcke och kolla på en bra film, men det får nog vänta tills kvällen då barnen lagt sig.
Kraaaaaaaaam

Mildamakter sa...

Tvättar, det vanliga söndagsnöjet...*not*

UllaMona sa...

Jag jobbar till 23.00 i kväll....nu skiner solen men det blåser fortfarande.
Kramen

mossfolk sa...

Precis samma sak. Nästan. Bortsett från den där ridturen i ösregnet i morse.
Men nu kikar solen fram mellan molnen så kanske blir det en lite längre promenad om en stund...

Tankevågor sa...

Sabina - Jasså du med. Det blev nattsudd för mig med i går/natt men det är ju som sagt självförvållat. ;-)
KraaaamMildamakter - Här går tvättmaskinen också. Det går ju an och att få den torr också men sen är det tråkiga jobbet kvar: Att vika tvätt! Varför har ingen kommit på en sån maskin än? ;-)Ullamona - Vilket långt arbetspass!! Kommer på att jag inte vet vad du gör? Är du inom vården eller?
Ha det bra och kram tillbaka!Mossfolk - Jag har lyckats pricka in alla skyfall i den här stan idag. Varje gång jag varit ute så har det vräkt ner. Tur att Roxy torkar snabbt!
Kram till dig och Lurvig från oss.

Klimakteriehäxan sa...

Detta var en dag gjord för att huka inomhus. Borde ha gjort som några av er andra, dvs borde ha tvättat, men därav blev intet.

Tankevågor sa...

K-häxan - Äh det finns så många "borden"....jag borde ha gjort några av dem jag med. Men jag gick ut istället i stormen. Och sen in igen på en mysig liten restaurang. :-)

stella sweden sa...

Jobbar!

Anonym sa...

Usch....tråkigt väder det har varit idag! Jag har rensat och rensat bland barnkläder och leksaker, packat i lådor som ska ges bort till vänner och välgörenhet! Totalt fem kartonger! Sedan har det spelats spel med ungarna (det pågår ett spelhysteri i våran familj just nu!!). En snabb promenad med pojkarna till ICA och vips....så var det en god och saftig lasagne till middag!!

Vad gjorde du resten av dagen? När ska vi ses, du jag och LM? Ingen av oss verkar ta tag i det här! Nu får vi skärpa oss!

Kram
Dilovan

Tankevågor sa...

Stella - Någon måste göra det också eller hur?Dilovan - 5 kartonger!!! Jisses vad imponerande! Men visst är det skönt när man får till det. Jag har letat babyoveraller på stan och sen fick jag faktiskt också undan några kartonger med saker som ska slängas. (men bara ca 2st)

LM och jag hinner aldrig prata med varandra. Helt sjukt. Vet du när vi hinner? Jo på fredagarna när jag är hemma och är ledig!!! ;-)
Då ringer vi och hinner säga nåt.
Helknäppt.
Men vi får skärpa oss, det tycker jag med.
Kram

Anita sa...

Hmm...ett par timmar på vedbacken innan regnet och stormen kom. På kvällen tacos och gott rött vin med goda vänner.
En fin dag - måndag - önskar jag dig!

Britt sa...

Jag har jobbat denna sön så jag är ledig idag. och det är ju en jätte fin dag. Skönt.Ha det bra //Britt

Annika sa...

Ingen blåst och rugg här inte. Igår var det väl 22 grader här och vindstilla, klart och lite krispigt.
Mkt fin dag alltså. Mkt av detsamma idag.
Men du vet ju vad jag tycker om den svenska hösten---gillar :-)
KRAM!!!

Anonym sa...

Är det sant? Ni som befinner er under samma tak!! Jag trodde det var tvärtom. Hmmmm...hur ska det här gå...om ni inte hinner prata, trots att ni har gemensam arbetsbo, så undrar jag hur vi ska lyckas! Vi får helt enkelt hitta ett datum som vi kan boka in annars blir det inte av!

Kram
Dilovan

Hedgren sa...

Njuter av att ha blivit mormor i natt! (skrivet på måndagen men det var vad jag gjorde igår!) =0)
Och så har jag firat yngsta dotterns tjugoårsdag!

Tankevågor sa...

Smulan - Härligt med ett bra vedförråd innan vintern. :-)Britt - Tack detsamma! Hoppas du fick en bra måndag!Annika - NÄR ska ni få riktig höst kan man undra? Ja jag vet vad du tycker om hösten. Detsamma som mig.
Här var det halv storm igår och höstlöven virvlade verkligen runt i luften. :-)
KRAAAAMDilovan igen - Det ÄR sant! Idag pratade vi inte med varandra förrän vi kommit hem var och en till sitt efter jobbet. Då ringde vi och hade såklart massor att
prata om. ;-)
Kan du inte komma förbi och titta till oss....så kan vi ta fram almanackorna.
KRAMHedgren - GRATTIS! Vilken lycka! Helt underbart eller hur! Varm kram från mig.

Anonym sa...

Lite svårt att komma förbi då jag jobbar mellan 8.-16.30. Sist jag kom förbi er berodde på att jag fortfarande hade semester.Du och LM kan väl föreslå två tider så kollar jag! Vet du vad...? Nu har vi tagit tag i denna date!!! På god väg i alla fall.

Har nu lärt mig att att dessa tider med stress och brist på tid, så räcker det inte med att bara säga "vi hörs" eller " de é klart vi måste styra upp ngt snart" . NEJ!!-man måste boka in ett datum annars är det kört!(nu menar jag generellt så att ni inte känner er tvingade till att krysta fram en tid eller träffa en galen kurd ha ha ha)!

Hej och Hå...fortsättning följer...

Kramisar
Dilovan

Evas blogg sa...

Här blåste det och var snöblandat regn igår (söndag). Jag var på mässa och åt sedan lunch hos en vän. En lågmäld och fin söndag.

Tankevågor sa...

Dilovan - Du har så rätt! Det ska bli jätteroligt att träffas igen....nu har vi ju i alla fall börjat ta tag i det, precis som du skrev. :-)
KramEva - Burr för snö! Jag älskar snöfall men inte än....tänk vilket avlångt land vi har. När det redan nu kan snöa uppe i norr.
Låter som en skön och fin söndag i alla fall för din del.

PGW sa...

Ska snart låna lurvarna. Men då hoppas jag på hyfsat väder, de består av sådär 85 procent päls, så blir de blöta så blir det lite jobbigt för alla involverade.

Tankevågor sa...

PGW - 85% !! Är det Afghanerna som du haft tidigare? Roxy älskar att vara ute i alla väder men när hon kommer IN och är blöt gillar hon det inte. Då springer hon runt och försöker bli torr. Kattkompisarna försöker hjälpa till = cirkus!! :-)