tisdag, juli 01, 2008

Åh neeej!

Fick ett samtal från en arbetskamrat. Hon berättade att våra höns blev stulna i natt! Alla tre hönorna och vår stiliga tupp. Vilket öde har Dottie, Anna, Kvackis och Prinsen gått till mötes? Snyft :-(

24 kommentarer:

mossfolk sa...

Puckon!
Varför själ man tre hönor och en tupp?
Hm, varför själa överhuvud taget föresten.

londongirl sa...

Mossfolk - Ja varför?? Man blir så arg när man tänker på det. Stackars hönsen och stackars alla våra skolbarn som älskade dem så... :-(

Cliff Hanger sa...

Fy fan vilka människor det finns...

Bloggblad sa...

Men är det inte räven, då? Brorsans höns blev ideligen uppätna av kringstrykande rävar, han gav upp till slut...

Bloggblad sa...

Alltså brorsan gav upp hönseriet... det var inte räven som gav upp... fast han blev ju tvungen att söka mat nån annanstans...

Gagga sa...

Så ledsamt! Vet hur det känns att mista höns. I mitt fall var rävar o glupska jakthundar bovarna. Om det är människor som gör så då är det illa, mycket illa!!! I så fall är de säkert i livet.

Rosvikstjejen sa...

Ja om räven kan klippa upp hönsnät, slåsönder en ruta, bryta sig in i fönsterluckan, få med sig höns + tupp utan ett enda spår, då är det nog en väldigt klipsk räv...
Jag önskar att det vore räven!!!

Visst är det ledsamt att det finns människor som inte kan låta bli att förstöra för andra.
Tänker bara på hur barnen ska reagera när de får veta.

Suck! Inte alls rolig start på sommarlov och semester.

puss o kram

LindaLotta sa...

Men vilka idioter!!!
Och vad ska man med dem till??
Hade de inte det bra där de var?
Håller med Mossfolk, j-kla puckon!

Anonym sa...

JAg tänker på barnen...så ledsna dom måste vara. Om det nu är folk som har tagit dom så har dom nog en och annan skruv som fattas där uppe.

trucken sa...

Jag undrar som er andra. Varför stjäl man ett gäng fjäderfän??? Sammanlagda värdet är ju ca 300 spänn. Det emotionella är betydligt högre.

Det måste vara mycket enklare att gå till Ica och köpa en kartong Stinas kyckling om man är hungrig.

Vilka idioter det finns!

Sabina sa...

Oh men så tråkigt, ja vad kan ha hänt??
Stackars... Vad ska barnen säga.
*Snyft*

Kraaaaaaam

Humlan sa...

Nä fy!
Man får en känsla av att det är någon/några som bara vill jävlas eller är uttråkade.
Stackars barn, vad besvikna dom ska bli.

stella sweden sa...

Jag tror oxå de är i livet om det är människor som stjääält..men fi sakran så ohyfsat! Må hönsen o tuppen sprätta äggskal i ögona på de!

Monica m y sa...

Å hjälp, vad vidrigt! Det finns inte ord.

Hoppas att det finns något vittne till det. Det kanske är för mycket att hoppas att hönsen och tuppen kommer tillbaks, men bara så att ni i alla fall får veta vad som hänt.

Stackars barn, stackars höns, stackars tupp. :(

londongirl sa...

Cliff Hanger - Ja usch man slutar aldrig att förvåna sig över just det.Bloggblad - Sicken räv!! Synd att din bror gav upp hönsen....det är verkligen trevligt med höns på flera vis. Men här var det tvåbenta rävar i så fall. :-(Gagga - Visst är det illa! Så otroligt trist. De var så personliga de här hönsen.Rosvik - Det är så tråkigt och jag tycker så synd om alla våra barn som kommer tillbaka sen och får veta att deras höns är stulna. :-(
Suck. KramLindalotta - Ja puckon är väl rätt ord för såna som dem!! Jodu hönsen hade en jättefin hönsgård och ett urmysigt hus....sååååå fint. Men nu är det tomt utan våra små kompisar.Gunnel - Jag tänker också på barnen! Det blir inte så kul för dem när de kommer tillbaka efter sommarlovet. De har skött om sina höns och verkligen lärt sig massor på det. Det har ingått i vårt miljöprogram som vi har i våra klasser. Höns, kompost, odlingar, sopsortering och kretsloppstänk....nu fattas våra höns!! Jätterist för de var verligen fina.Trucken - Man blir inte klok på det här. Men inte fanns de i närmaste skogsbacke i alla fall....så utsläppta på pin kiv var de inte tydligen. Någon har tagit dem men i vilket syfte tro?


Sabina - Ja stackars höns och stackars barn!!! KramHumlan - Ja vad sjutton ska man egentligen tro om det här????Stella - Tror du??? Kan inte höns användas till kamphundar och annat elände??? :-(Monica - Just nu är det nog inte så mycket folk kvar i stan som bor granne med vår lilla skolgård/hönshuset så vittnen är nog inte att hoppas på. Vi kommer nog aldrig få veta nåt.

Mildamakter sa...

Vad i hela friden ska man med tre levande höns och en tupp till?

Må de som tog dem, drabbas av racerbajs...läääänge! ;o)

Anki sa...

Instämmer med föregående talare. Fast min äldsta dotter säger att det fanns en punkgrupp som hette just Racerbajs och då får man ju hoppas att skurkarna inte gillar dem.

Jag vill även önska god bättring, snabb och varaktig sådan om möjligt!

StyggaLillaLoppan sa...

Herre jösses vadan detta ? Stjäla höns? Blä för dem !

Hoppas du myser i sommarvärmen !!kramar

Tina sa...

Men varför gör man sååååå! Hoppas att dom mår bra iallafall!

londongirl sa...

Mildamakter - Inte vet jag! Men jag håller med dig om att de minst av allt kan få drabbas av racerbajs hela sommaren!! Det finns t.o.m ännu värre saker som jag önskar dem som tog våra höns! Morr... ;oAnnki - Aldrig hört talas om den punkgruppen. ;-) Skurkar är var de är som stjäl höns från små barn!!
TACK snälla du! God, snabb och varaktig bättring är precis vad vi skulle behöva nu!Lilla loppan - Ja visst är det skitknäppt att stjäla våra skolhöns!!!
Ha en skön fortsättning på sommaren! KramarTina - Jag vågar knappast tänka på VAD som kan ha hänt dem. Om de lever hoppas jag också att de har det bra. Höns kan vara ganska känsliga för vad det får för mat osv.

Hemma på Landet sa...

Nää...fy vad elakt.
Kramis gumman

londongirl sa...

Stina-hemma på landet - Usch ja! Så trist. :-(
Kram

UllaMona sa...

Ja man ska då aldrig upphöra att förvånas över vad vissa människor kan göra.
Det är så trist så det är inte sant att man inta kan få ha saker och ting ifred.

Du ser ut att ha det skönt vid havet...

londongirl sa...

Ullamona - Nej man slutar aldrig att förvåna sig över vissa m¨änniskors beteende. Trist.

Ja ute vid havet var det fint... :-)