lördag, juni 21, 2008

A Londongirl in New York......

Först var det toksvårt att få några biljetter. Trodde alla lämnat stan men tydligen inte. Idag var det premiär och alla som var kvar i stan och dess omnejd skulle visst gå och se den. Men till slut så hittade vi i alla fall biljetter. Tänkte först att vi skulle behöva åka till Uppsala för att se den.
I kväll har jag alltså varit i New York några timmar......

23 kommentarer:

mossfolk sa...

Ja visstja, det var ju idag. Vi pratade för ett litet tag sedan om att gå och se den på premiären, men det rann bestämt ut i sanden...
Vilken tur ni hade som hittade biljetter!

Morgondimma sa...

Bättre än skokartongen?

The Pale Green Woman sa...

Var den bra då??

Sabina sa...

Ååå va den så bra som man förväntar sig att den ska vara då??
Kram

Tina sa...

Spännande, hoppas du gillade den :-). Själv väntar jeg ett tag innan jag tittar!

Anonym sa...

Vad tyckte du då? Jag har inte sett serien, men tänkte se filmen när den kommer till vår stad.
Det har ju varit både ris och ros från kritikerna...

Panter sa...

Precis den sortens tidsfördriv jag skulle behöva, men den går inte här i närheten än...
Vad tyckte du då ?

mia sa...

Ja den där sjukan sitter väl i DNA:t om man är svensk. Så du är i NY vad roligt! Älskar den stan'...

Njut!
Kram Mia

londongirl sa...

Mossfolk - Trodde faktiskt inte att det skulle vara SÅ svårt att få biljetter.Morgondimma - Går inte att jämföra med skokartongen!! Den är ju min precccciiious!! ;-)PGW - Japp. Men skokartongerna rymmer ju mycket mer förstås. :-)Sabina - På ett sätt bättre för jag trodde aldrig att de skulle få till det med en film.
KramTina - Ja den lär nog gå ett tag...Marskatten - Om du inte sett serien så vet i sjutton ....alltså då kommer du kanske tycka allt bara är yta...
Men den är snygg den där ytan. Jag skulle kunna se filmen igen bara för att spana in alla härliga skor och klänningar! :-)
Och så gillar jag bilderna från New York. En stad som jag gärna skulle vilja åka till igen.Panter - Ibland måste man unna sig lite enkelt tidsfördfriv. Trots all glassig yta så har filmen flera stunder av djup i handlingen. Relationer mellan både vännerna och männen i deras liv sätts på spel.
Jag både skrattade och grät och det är helt ok för mig just nu. :-)

londongirl sa...

Mia - Ha ha ....nej jag är INTE i NY. Var bara på bio och hamnade där mentalt! :-)
Men frågan är om inte det är dags att åka dit snart. Kanske i höst eller till jul...

LindaLotta sa...

Din rubrik låter som en annan film. Den skulle nog också vara sevärd :)
Vi väntar några veckor, sen ska min Jenny och jag också försvinna till New York några timmar.

Stor kram.

Anonym sa...

Jag som inte ens har sett serien :O) sån är jag

e sa...

Är lite kluven till att se filmen. Tidsbristen spelar in. Men framför allt så är jag rädd att längtan till NY skulle bli alldeles ohanterlig. Törs jag se den eller är den för NY-förförisk?

Monica m y sa...

Jag säger som Gunnel. Har aldrig ens sett serien. Kanske har det något med Gunnels och mitt samhälle att göra...? Förresten, den gick på femman, eller hur? Det är därför. Vi hade inte femman på den tiden.

smulan sa...

Filmen tror jag inte att jag kommer att se - ointresserad - men N.Y. vill jag gärna återse! En fantastsik stad på många sätt.

Annika sa...

Underbara och LJUVLIGA film, eller hur?
Jag har sett den två ggr, men jag skulle nog kunna tänka mig att se den en tredje ggn i Sverige.
Tur att du slapp åka till Uppsala, att det blev Vällingby var ju inte alls farligt, tycker jag :-) (som snart befinner mig nästgårds).

OCH JA!! NYC förför i filmen, det kan man lugnt säga!!

KRAMAR!!!

Klimakteriehäxan sa...

Tänk att jag tror att jag också ska se den där rullen. Minns inte att jag sett en enda ruta av tv-serien, men nu har jag i a f blivit nyfiken, det lär ju vara en del ögongodis hur som helst!

Rosvikstjejen sa...

Har ju inte följt serien så jag är inte jätteladdad att se filmen. Men man ska aldrig säga aldrig!

Tack för samtalet idag. Det var skönt att höra din röst. Så himla tråkigt att jobba när du inte är där.

P o K

trucken sa...

Behövde du använda armbågsskydden och tandskyddet idag?

Jag klarade mig i alla fall helskinnad.

Kram

Lilla P sa...

Aaahhh...New York! Lucky girl! Nästa biobesök blir till Sex and the city!! Ser fram emot den! Har precis klarat av Indiana Jones..

Hoppas du haft en bra midsommar!!

londongirl sa...

Lindalotta - Hoppas du och Jenny gillar den! Men på tal om SEVÄRDA filmer så såg jag ju en i särklass BRA och charmig film nyss hos en viss bloggdam när hon kammade sin katt! :-))
Kramar till dig och SGunnel - Nej men det är väl inte så konstigt att du inte har gjort. Jag är urdålig på att titta på TV överhuvudtaget. Vet aldrig vad mina jobbarkompisar talar om när de snackar serier osv. Men den här serien har gått sent på kvällarna och nattuggla som jag är så fastnade jag i den. :-)e - Nog fick jag tillbaka min New York-längtan när jag såg den. Så varning utfärdas härmed. Men det hade för min del kunnat vara ännu MER av New York i filmen.Monica - Jag vet inte vilken kanal den gick på. Ett tag var det ganska förvirrat för den gick på flera kanaler och i repris. Tröttnade på det och önskade mig skokartongen (Boxen med Sex And The City) i julklapp så att det blev lite ordning på handlingen.Smulan - Jag håller med dig om den staden! Det fanns så mycket att se. Fantastiska museér som jag kunde ha gått på hur länge som helst. Underbar stad på så många sätt.Annika - Ja Vällingby var ju ok att åka till. ;-)
Jag skulle kunna se den igen bara för att bli lite "klänningsinspirerad" !! Fick en sån jättelust att åka till NY igen när jag såg den. Men jag ska inte åka dit när DU är i Sverige. För när jag åker till NY ska du ta tåget dit och äta middag med mig eller hur??? :-)
Kramar i massor.K-häxan - Ärligt talat så vet jag inte vad man kan tycka om den här om man inte sett serien....MEN jag vet att DU skulle älska att se SKORNA!!!! Vilka skor! Helt underbara, såna där som man tar på sig i affären och sen hamnar de i skohyllan hemma för man GÅR inte i såna.(Man åker taxi förstås) Du och jag vet ju vad man går i eller hur? ;-)Rosvik - Men NÄSTA film måste du se! I början på juli går i alla fall jag på bio igen och ser Mama Mia med Pierce Brosnan!! DET ska bli härligt. :-)
Kramar i massorTrucken - :-) .... Om man börjar så där tidigt som jag gör så behöver man inte knäskydd på NK's rea. Där går det lugnt och sansat till.
Skönt att ditt uppdrag gick bra!
KramLilla p - Hoppas du gillar filmen! var ni ute med er vackra båt i midsommarhelgen?

Lilla P sa...

Nähärru. Vi åkte "som vanligt" ut till Vättersö, men tog då bilen till Vetterhagabrygga och blev sedan hämtade av andra båtkompisar..

londongirl sa...

Lilla p - Men det lät ju skönt och huvudsaken är att man kommer till havet eller hur?