måndag, januari 07, 2008

Håll ut!

Snart är det vår.

25 kommentarer:

PGW sa...

Det känns bara så hemskt långt dit ...

mossfolk sa...

Åh ja. Jag tycker iofs om vintern när den är riktig, men allt det här gråa och slaskiga kunde vi vara utan.
Och våren kommer närmare för varje dag som går!

Anonym sa...

Bara några månader och de går i ett huj. Hoppas jag. :) Vilken vårskön bild. /Monica m y

Humlan sa...

Åh, TACK! :-)

Anonym sa...

Fast jag vill gärna ha riktig vinter innan det blir vår. Blir konstigt annars. Allt liksom slätas ut...
Kram

Det Mörka Hotet sa...

...snart..?...vart bor du: i Toscana, eller...?!

Moni sa...

Vet du?
Jag tror att det kommer att gå fort!
VIPS - och så är det vår! :)

Annika sa...

No problems med vintern för mig :-)
Vet du, idag kommer värmerekord att slås i Washington. Temp på upp emot 25 grader. Det varmaste ngnsin i Januari i DC. Men, jag skulle ju hellre ha minusgrader och SNÖ!!!
Kramar!!!

Unknown sa...

Jag vill ha vår men först rejält med snö!!!!!
Tyvärr regnar det ute :(
Kram och tack för den fina bilden.

Evas blogg sa...

Här har vi full vinter fortfarande och jag gillar det. Vet inte vad som har hänt men helt plötsligt har jag börjat tycka om vintern.

Anonym sa...

Vilken vårlig bild...och det är inte så länge kvar. Men först vill jag ha en vargavinter...så där med knarr under skorna och rimfrost i ögonfransarna...

Inkan© sa...

Tydligen är det just nu vi längtar intensivt. Själv blev jag överlycklig för att tulipanerna kommit. Så lite det behövs!

Anonym sa...

Ja det går snabbt så är vi där!

Linda sa...

Ljuvlig bild!
Var precis hos Milda och såg en vacker fjäril, ni får mig att längta så mycket efter sol och värme.
Vi går på rätt håll, men det är fortfarande så långt dit...

Nässelblom och choklad sa...

åhh, vad vackert! Jag har haft en underbar julledighet, så visst finns det en massa bra med den här perioden av året också. Men blommor och grönt väcker onekligen livslusten! Just nu blir det ju aldrig ljust.

Mildamakter sa...

Lovar du?

Bloggblad sa...

För mig finge det gärna komma ett litet lov ganska snart...

Sol över vita vidder... det saknar jag. Trots att jag gillar den grå kravlösheten.

Anonym sa...

Åhh vad jag längtar!! Det är inget kul väder alls nu :(

stella sweden sa...

Så fiiina blå penseér som liknar söta, arga små kinesiska katter...
;)

Men snart är det sommar!

Sabina sa...

Försöker men det är så svååååårt...

Hehehe nu kände jag mig som Tv-Bonden Fredrik....Hehehehe "men det är ju sååååå svååååårt" fnissfniss.

C sa...

Längtar också till våren, redan. Men det kan gärna få komma lite redigt med snö först, för ungarnas skull!

Tankevågor sa...

PGW - Det känns långt men det är inte det.Mossfolk - Jag tycker också om riktig vinter. Men var är den? Inte här i alla fall.Monica m Y - Visst går det fort nu. Jag har försökt kommentera hos dig men två av mina kommentarer har försvunnit. Vad händer???Humlan - Varsågod! :) Tack för mail. Ska försöka svara, men när jag kommer hem sent på kvällarna är jag så trött...


Per - Jag vill också ha riktig vinter, med snö och minusgrader. Men jag vill ha den NU. Var är du, är du hemma i Sverige nu? Kram.DMH - Ja hur långt är ett "snart"?


Moni - kan man gå i ide under tiden tro?Annika - Ni har verkligen mysko väder där hos dig. Jag skulle inte heller vilja ha så varmt när det är vinter. Men just nu saknar jag snöiga träd och ett vintervitt Stockholm. Vintern får inte komma för sent. Nu och to.m. sportlovet ska det vara snö tycker jag. Kramar!!!Rosvik - Samma här och det är ju inte lite regn heller! Men igår när jag gick från vårat jobb klockan 15:30 så var det som om någon tänt en lampa ute. Ljuset är på väg tillbaka igen. :) Sen var det klart hela natten med en jättevacker nymåne. KramEva - Jag har alltid tyckt om vintern. Men här hos oss har vi inte haft många snödagar. Jag saknar allt det där som har med snön att göra. Barnen i skolan får mycket roligare också när de leker ute.Gunnel - :))) JAG med!!! Rimfrost i ögonfransarna och snöflingor i håret. Precis så ska det vara. :)Inkan - Så är det. Skönt att man kan glädjas och se det lilla i vardagen som man kan glädjas åt. Tulpaner inne och lite vackert snöfall utanför fönstret är inte så dumt om man kunde få beställa.Mammamia - De här månaderna brukar göra det.Lindalotta - Men om det ska vara så här milt och varmt har ni väl vårblommor snart nere hos dig?Nässelblom och choklad - Det här mörkret är ju så tröttande. I går var första dagen som det var mycket ljusare. Ingen molnighet utan bara ett vackert ljus och Talgoxar som började vårkvittra i buskarna! Men var är vår snöiga vinter?Mildamakter - Om jag gör det kanske jag kan få lite riktig vinter över mig. ;)Bloggblad - Jag saknar också allt det där vita. Men vet du jag tycker det grå är så vackert också.... Stockholm i ett grått regndis är SÅÅÅ speciellt. Man får väl gå på lite ljusterapi och "varma-stenar-massage" så man klarar sig igenom den här mörka perioden.Jennie - Vad roligt det var att hitta din blogg! Såg du att jag kommenterat hos dig? Visst vore det roligare för barnen också med lite snö nu.Stellapolaris - Visst är de söta det där små penseérna!Sabina - Vi får peppa varandra så vi håller ut. Men jag håller med det är sååååå svåååårt ibland! ;)Fröken bokmal - Vad roligt att du är tillbaka! Har du väckt liv i din blogg igen alltså? Visst skulle det vara mysigt med snö nu. Renaren hundtassar skulle det bli här då.

Lena sa...

Jaa, jag biter ihop och tänker att det blir nog bra... vad det lider. Undrar om det är fler människor som är deprimerande nu jämfört med förra året. Om det är så är jag inte förvånad.

Anonym sa...

idag Tokyo med regn och rusk. Imorgon Taipei, varmare hoppas jag. kram

Tankevågor sa...

Panter - Det är så jag också tänker....det blir nog bra....någongång. Kram


Per - Kände på mig att du var i T. Kan vi ses när du kommer hem? Have a safe flight! Kram