lördag, december 09, 2006

Jag är här igen

Jag har kommit tillbaka från London om någon mot förmodan skulle tro att jag blev kvar där. Jag har inte blåst bort i någon tyfon och inte har jag fått i mig något Polonium på British Airways heller. Kanske borde jag ha stannat för det var hetsigt att komma tillbaka till jobbet. Föreläsningar två olika dagar, knytkalas med klassen, papper som jag behövde jaga av obefintliga skolledare och en massa fixande både dagtid som kvällar. Nu är det äntligen helg och den blev snabbt fullbokad den också. På söndag ska jag gå på den stora hundutställningen på mässan i Älvsjö. Det är samma dag som det är Briarder på plats, vi får väl se hur det går. Vad gör ni i helgen?

Jag återkommer snart med bilder och tankevågor från London.

20 kommentarer:

Jubbe sa...

Vad kom med i shoppingpåsen denna gång?

Borde själv åka dit och fylla upp min garderob lite.

Anonym sa...

Hinner inte till hundutställningen. Men igår var vi och hälsade på vår lilla valp. En strävhårig taxhane som är född 29 okt. Vi får hem honom på julafton!

Kram

Anonym sa...

Mysigt att du fick tid för London.
I helgen är det mycket.. Daniela
ska promt demonstrera mot nazismen
i Salem, så då måste jag dit och övervaka & hämta hem snart, Alexandra ska jobba och övningköras för hon skall köra halkbana på måndag. Ronny har fullt med att installera en torktumlare..(äntligen) samt konsert i sorunda kyrka på söndag, men då stannar jag hemma och fyller år. helst skall ju älsklingsfender få en vallning i skogen också... Vem vet, vi kanske dyker upp i julbaket som förra året när ni hade småmissarna. Vi ses allt för sällan tycker jag. Kanske skulle ordna ett jul fika i mellandagarna hos oss ? Kram Kram

Anonym sa...

Skönt att du är hemma igen,

barnbarn och sonhustru som är ute och demostrerar.!!!!!

just nu vet jag att dom är på väg hem..Man är som en gammal vallhund vill att alla ska vara på plats.
Känner mej lite antik som varit på alldeles odramatisk julmarknad i hamnen. Fint ALLA var ute.

systerkram

Linda sa...

Skönt att du är välbehållen hemma!
Nyfiken på vad som inhandlats och vilka upplevelser du varit med om.
Hoppas du får en skön helg!

Tankevågor sa...

Jubbe - Det blev en hel del, hade en lång önskelista med mig. Åk i januari-februari eller på sommaren då är det rea och MYCKET billigare.


Per - Åhhh, en valp på julafton! Nu blir jag så avis! Har uppfödaren någon hemsida? Kan du maila den till mig i så fall eller bild jag vill se bild på honom! VAD ska han heta?


Fru A - Klart att D ska demonstrera. Bra krut i den tjejen! Håller tummarna för A på måndag så hon inte halkar för mycket. Ja det blir alldeles för sällan tycker jag också. Grattis i förväg! Krama R och tjejerna och pussa Fender på nosen från mig! Kram.


Kära syster - Jag kom hem ordentligt den här gången också och jag har ALLA trosorna med mig den här gången. Julmarknad i hamnen i Newnoseharbour måste vara hur vackert som helst. Kram


Lindalotta - Min man var säker på att vi skulle få betala övervikt på bagaget men jag tror att det "bara" blev ca 70 kg! ;-)

Anonym sa...

Vad skönt att du är hemma. Grannen fick lite radioaktivt med sig hem, blev trött och sjuk samma dag när han kom hem. Men ingen fara. Lite tror jag vi har här i huset i form av godis? *s*

Det lät så gott i London, ja jag får maka dit någon dag. Aldrig varit där. Billigt att handla har jag hört.

Hundutställningen, ja.. Undrar vem som blir årets bradgdhund? Vet du vem? Längesen jag hade koll på hundsporten.

Anonym sa...

Välkommen hem igen!
Vad jag har pysslat med idag kan du läsa på min blogg om du har tid. I morgon ska vi vara med på en uppvisning i agility i ett ridhus här i sta'n. Då blir jag så där pirrig igen. Sen är det agility på kvällen igen...fast då är det träning. Däremellan tänker jag bara slappa...behöver det nu känner jag. Fast jag måste nog börja packa ner lite i kartongerna som står här och gapar.

Bloggblad sa...

Skönt att vara hemma, va? Jag som inte ens vill in till Norrköping och trängas...

Fr.o.m. nu ska jag ägna helgen åt att smälta dagens julbordspremiär. Och skriva lite...

JULIEK sa...

Å så koselig at du er tilbake. Trodde ja du var blitt kvar : )

Det Mörka Hotet sa...

Jag skall gå och lägga mig - är superdeppig i kväll...kul dock att allt gick vägen i London Town!

Samuel

MB sa...

Välkommen tillbaka :-) Skall bli kula att få se dina bilder från London, saknar staden mkt...

Elisabet. sa...

Jag ska inte göra nånting, förutom julgodis. Men min dotter ska, precis som du, också på mässan.

Vi på Kantarellen sa...

Jösses... jag vill se massor med bilder.

Anonym sa...

Håller hönsen levande? Eller, vi får se på måndag hur det har gått. Lite smått nervös att de ska ha trillat av pinn när jag kommer dit med barnen. Hualigen!
Vi åker till Uppsala och badar nu. Orkar inte vara hemma mer. Hade gärna tittat på vovvar men risken är att man blir för sugen på en bebis. Puss o kram , love u

Tankevågor sa...

Anne - Maj - Har du vågat äta godiset än som du fick av grannen? ;-)
Hundutställnigen var jätterolig faktiskt men jag stannade inte och såg bragdhunden.


Gunnel - Jag vet vad du håller på med. Hoppas allt går bra och att du snabbt är tillbaka i bloggvärlden igen!


Bloggblad - Ha, ha, nej jag vill inte heller till Norrköping! Äh, nu får det vara bra med storstäder ett tag. Men det bästa är att nu känns Stockholm så litet och behändigt igen. :)


Julie - Hade så gärna varit kvar ett tag till. Får aldrig nog av den staden. Kopplar av totalt där.


Samuel - Tack för mejl i natten! Kram.


Maleandro - När lille Benjamin blivit större kan ni väl skaffa barnvakt åt honom och så kan du och F ta en helg i London!?


Elisabet - Vad blev det för godis?


Mamselamsen - Sortering av bilder pågår.


Rosvik - Skönt att vår hönor mådde bra! Jag får väl ta en helgjour jag med snart. Kanske ska ta julafton och gå ner och sjunga lite julsånger för dem? ;-)

Cissi sa...

Var på utställningen, och spanade in mina två favoriter: Fransk bulldog och Västgötaspets. Fascinerande med alla hundar överallt! Men jag undrar om de också tog bilen, det var hopplöst med parkeringsplatser...

Tankevågor sa...

Fröken Bokmal - Det var ursvårt att hitta parkering redan INNAN klockan 9 på morgonen. Helt hysteriskt. Men sååå roligt med alla hundar.

PGW sa...

Men hallå var är Londonbilderna!! Saknar stan!

Tankevågor sa...

PGW - De kommer när jag får tid att sitta nån längre stund vid datorn. Inte riktigt än alltså. :(