torsdag, januari 12, 2012

GRATTIS!


Idag fyller en av mina bloggvänner år. Stort GRATTIS till Lena! Här är en länk till hennes blogg.

Det var en kväll förra året i april som Lena var på kurs här i Stockholm. Hon hörde av sig och undrade om vi skulle hinna träffas. Vi skulle ses och äta en bit mat i närheten av Centralen och vi hördes på mobilen och Lena berättade var hon satt och väntade på mig på mig på Centralen. Bra då kommer jag, sa jag och och avslutade snabbt för jag var ju på språng dit. Kom på mig själv att jag hade ju inte en aning om hur min kära bloggvän Lena ser ut. Hur ska jag hitta henne då? Hon skulle sitta vid en  stor resebyråskylt men när jag kom dit var det en massa människor som satt i långa rader där på bänkarna och väntade....så typiskt mig! Jag tittade ut över alla de där människorna och tänkte vad GÖR jag? Men såklart tar jag upp mobilen igen och ringer.....ser en som tar upp sin telefon och svarar Lena....där var hon! :-)
Sen hade vi några mycket trevliga timmar med prat och mat innan hennes tåg gick tillbaka söderut igen.

Lena, egentligen skulle det vara en bukett med tulpaner på bilden men det får du nog med all säkerhet på riktigt idag. Så här kommer en liten trasslig sommarbukett från mig och utifrån den lilla skärgårdsön för såna är så typiskt mig på något vis.....man tar vad man har där ute på skäret. Hoppas vi ses igen snart!

6 kommentarer:

Eleonora sa...

Visst är det roligt att träffa bloggvänner. Idag har jag träffat min vän Musikanta och ätit lunch tillsammans. Vi har nu träffats många gånger och det känns som om vi hade känt varandra jättelänge.

Ha det gott och kram

Elisabet. sa...

Så där var det när jag mötte Rexxie på centralen ,-)
Spännande, är det!

Lena sa...

:-) Det var en lyckad och trevlig dag i våras. TACK för de fina blommorna.

Lotta sa...

Lisbeth, jag älskar din vackra bukett!!

Jag vill skicka lite bloggkärlek till dig, min egna award som ser ut så här: <3 <3 <3

Tack för att du förygyller med sköna texter, undersköna bilder och varmt hjärta!

Lotta

Humlan sa...

En underbar sommarbukett, vackrare än de flesta man köper!

Och visst är det härligt att träffa bloggare och tänk vilka goda vänner man kan få! :-)

Kram!

Tankevågor sa...

Eleonora - Ja visst är det roligt. har man läst hos varandra länge så lär man ju faktiskt känna varandra också. Inte svårt alls att ta upp tråden i kommunikationen.
Kram!


Elisabet - Var det där ni träffades alltså...Tänk att jag också har träffat honom, men vi var så himla många då så det blev inte att man pratade med alla. Synd att jag "missade" honom.


Lena - Ja det var trevligt. Lycka till nu med kalaset som ni ska ha i helgen!


Lotta - TACK! Vad GLAD jag blir för dina fina ord! DU får samma bloggkärlek tillbaka från mig Lotta! Jag är så glad att jag hittade dig och din härliga blogg! Njuter så av dina bilder och dina ord! Kramar i massor till dig!


Humlan - Visst är bloggvärlden fantastisk! :-)
KRAM!