torsdag, maj 22, 2008

Tårar ....

Klicka för att få se äppelblommans tår i ögonvrån! Mina bär jag under ögonlocken.

18 kommentarer:

Ilva sa...

ååååå . (fast just nu är jag trött på tårar, ialla former) (ps igen. Glömde ju att maila, vill du att jag tar med mig favabönsfrön (om jag hittar) nu när jag kommer upp snart?)

Hanneles paradis sa...

Vackert.

LindaLotta sa...

Så vackert...
Och en stor, stor kram.

Bloggblad sa...

Så underbar bild... måste gå ut och kolla om mina pioner vaknat.
Jag brukar släppa lös mina droppar lite då och då, det lättar... fast det blir inte så mycket att det syns på vågen... :) som väl är...

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så vackert!
kram
Marie

Lisa sa...

Vackert, men hoppas att du mår bra!!

Annika sa...

Jättefin bild, L!
Jag hoppas att det är bra med dig, min vän.
Kram!!!

mia sa...

Såå vackert!

mossfolk sa...

Vilken fin bild! Det är så vackert med allt som blommar nu, speciellt på morgonkvisten när daggen ännu är kvar...
Stor kram!

Monica m y sa...

Ja, jag såg tåren. Så fint.

Härifrån kommer jättevarma kramar så att det kanske lättar lite bakom dina ögonlock.

Mildamakter sa...

Stooor kram från Malmö

Humlan sa...

Så vackert trots tåren!
Hoppas att dina tårar får torka snart!
Kunde inte svara på ditt sms i går, mobilen strejkade vid alla försök med utgående samtal eller sms. :(
Kram

Anonym sa...

Hoppas tåren bakom ögonlocket torkat...

Önskar jag kunde lyfta av dig det som orsakar tåren eller vad det är som är tungt just nu..

Många kramar!

Rosvikstjejen sa...

Vad gråter äppelblomman över? Vad ser den för erlände där den står?

Bilden är ljuvligt vacker trots tårar som droppar.

Hoppas att dina tårar får komma fram ibland. Det är rätt skönt när det flödar och töms. Men det gäller att hitta rätt tillfälle. När är det egentligen?
Love u

Lilla P sa...

VÄnnen, jag hoppas du mår bra. Ibland kan det vara skönt att få gråta, jag kan göra det i ensamhet då lilla snöflingan sover. Jag tänker på det man gått igenom och tårarna renar då själen på något sätt.. men det beror ju på vad man varit med om. Jag är så otroligt lycklig nu och mitt liv blev underbart trots det jag gick igenom med lilla snöflingans pappa.. Det känns ibland bara som en ond dröm...

Anonym sa...

Så fin bild...tänk att det är så vackert med droppar.

Just nu sjunger Peter Jöback på Tv om Stockholm...den är så vacker och jag har tårar i ögonen.

Mina tårar rinner ofta då jag är ute på mina promenader...det finns minnen som rullar in över mig och då kan jag inte hålla emot.

Jag kramar dig hårt och tänker på dig

Klimakteriehäxan sa...

Häftig bild! Tänk att t o m blommor behöver fälla en tår ibland...

londongirl sa...

Ilva - Jag med....fattar inte att det aldrig tar slut.
JAAA! Jag vill ha såna frön om det går att få tag i. :-)Hannele - Tack!Lindalotta - Visst är det en vacker tid nu med alla knoppar. Kram tillbaka till dig.Bloggblad - Ha ha tänk om det kunde lätta på det viset också! :-)
Åh lyllo dig osm har Pioner!!! Jag älskar såna.....men på bilden är det Äppelblom som du ser.Marie - Tack och kram tillbaka! :-)Lisa - Tack och jag hoppas att du/ni också mår bra!!Annika - Alldeles för mycket att tänka på just nu och beslut som ska funderas över...känner mig orolig över hur hösten ska se ut. Men jag mailar dig när jag får en stund.
Kramar i massor.
Mia - Åh TACK!! :-)Mossfolk - Visst är det underbart att vara ute med hunden nu på mornarna! Vilken tur att man har dem så att man verkligen kommer ut eller hur? Roxy hälsar en puss till Lurvig!
KramMonica - TACK!! Alla kramar behövs verkligen. Hoppas allt är bra med er både tvåbenta och fyrbenta! KramMildamakter - Åh tack! Skånekram känns varmt! Visst har ni kvar er värme där nere? Hörde på Naturmorgon om en klass med barn som var ute och badade!! :-)Kram tillbaka till dig.Humlan - Men vad har hänt med din mobil? Har du badat med den kanske???? ;-)
tack och lov att du kan maila mig!!! :-)
KramMarskatten - Du är så go'. Jag har en del att tänka på och så lite tid att verkligen göra det. Skulle behöva sitta på min lilla ö och bara glo på havet. Rensa huvudet från alla konstiga saker som dykt upp den senaste tiden. Våga tro på hösten som kommer efter sommaren....
Kramar
Rosvik - Det är tur att man jobbar med barnen för man MÅSTE vara glad och det är inte svårt alls när man har såna barn som vi har. Vad mycket de har bevisat de här två senaste veckorna! Åh vad de är härliga! :-) KRAMAR till dig och alla dina killar!Lilla p - Vad skönt att du är där du är nu med din lilla snöflinga!!! :-) Vilken lycka!
Kram
Gunnel - Åh snälla Gunnel! Vilken tur att man kan gå och snörvla ute i naturen och7eller som i mitt fall i ett folktomt Stockholm på morgonpromenad med sin lilla hund! När jag går där så möter jag på sin höjd en och annan joggare eller gatsopare.
Tack för dina kramar och tankar!!!
Kram tillbaka till dig.K-häxan - Mmmm...verkar så.